Звернення професора Володимира ЗАГОРСЬКОГО до університетської спільноти

Шановні колеги!

zahorsky  Нарешті завершився тривалий марафон обрання ректора Національного лісотехнічного університету України.

      Дякую Вам, шановна університетська спільното, за активну участь в голосуванні на виборах ректора, які засвідчили Ваші прагнення до позитивних змін в діяльності університету, його розвитку і здобуття хороших перспектив.

   Щиро дякую усім, хто підтримав мою кандидатуру на виборах, довіривши керівництво університетом. Усвідомлюю ступінь Вашої довіри та особисту відповідальність за реалізацію Ваших сподівань щодо майбутньої долі Національного лісотехнічного університету України.

     Я глибоко переконаний, що лише нашими спільними зусиллями, опираючись на багатолітні традиції та здобутки колективу, нам під силу подолати тимчасові труднощі та досягнути високих результатів, що дозволить ВИШу гідно зайняти свою нішу серед провідних університетів України. Цей рух є можливим, логічним і реальним, базуючись на високому рівні якості науково-педагогічного колективу університету.

    Відкинувши усі перипетії виборчої кампанії, запрошую Вас зосередитися на виконанні наших постійних освітянських завдань та прикласти свої зусилля для подальшого поступального розвитку нашого університету на засадах демократичності, відповідальності, взаємодопомоги, терпимості, поваги один до одного, дотримуючись морально-етичних якостей працівника університету.

З глибокою повагою і вдячністю                                                                                     Володимир ЗАГОРСЬКИЙ

Last modified on Понеділок, 07 червня 2021 16:21

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper