Професіоналізм - ось рецепт успіху

zahorskyyвважає Володимир Загорський. 
А ще — відповідальність та порядність. Адже сам сповідує ці життєві цінності

Бути в одній команді з Володимиром Загорським велика честь і велика відповідальність. Харизматичннй лідер та потужний керівник, досвідчений стратег і тактик, авторитетний вчений-економіст, неординарна особистість з державницьким мисленням усі ці якості гармонійно поєдналися в одній особі.

Володимир Загорський - член-кореспондент НАН України, док­тор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, голова експертної ради з питань проведення експертизи дисертаційних робіт МОН України з проблем секторального розвитку та підприємництва, член Ради За­хідного наукового центру НАН Укра­їни, кавалер орденів - За заслуги II та III ступенів, інших численних на­город та відзнак.
Професійний менеджер, який своєю працею підтвердив здат­ність керівника не лише очолити процеси, а й розвивати, виводи­ти їх на нові рівні. Львівський ре­гіональний інститут державного управління НАДУ при Президенто­ві України, директором якого доне­давна був Володимир Загорський, за чотирнадцять років вийшов на нові обрії, тримаючи високу план­ку якості підготовки професіона­лів управління та займаючи лідер­ські позиції у рейтингах. Це роки найпотужнішого розвитку навчаль­ного закладу, який відзначив своє 25-річчя.
Оскільки на рівні керівництва країни прийнято рішення запро­ваджену у нас французьку модель підготовки управлінців замінити американською, Кабінет Міністрів України 24 лютого 2021 року ухвалив реорганізацію Національної академії державного управління при Президентові України та її регі­ональних інститутів способом при­єднання до інших навчальних за­кладів.
Володимир Загорський наказом міністра освіти і науки України при­значений в.о. ректора Національ­ного лісотехнічного університету України.

VZ

Last modified on Субота, 27 березня 2021 15:23

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper