Результати мовних конкурсів

IMG 0695РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ

І етапу ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та

І етапу XХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

4 і 25 листопада 2020 р. о 16.20 год. відбулися І етап ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та І етап XХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика для студентів перших–других курсів усіх спеціальностей Національного лісотехнічного університету України. Цьогорічні конкурси проводилися за допомогою ґугл-додатку «Класрум», оскільки у Національному лісотехнічному університеті України з 19.10.2020 р. дистанційна форма навчання. Участь у написанні конкурсних завдань взяли студенти першого та другого курсів різних спеціальностей НЛТУ України. За підсумками проведення І етапу ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка для студентів усіх спеціальностей Національного лісотехнічного університету України перше місце здобула Пашко Софія (студентка групи Д-11), друге – Мандзюк Марія (студентка групи Д-11), третє – Коваль Ангеліна (студентка групи Д-11). Переможці взяли участь у другому (обласному) етапі ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який відбувався дистанційно 7.12.2020 р. у форматі ZOOM-конференції.

За результатами проведення І етапу XХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика для студентів І – ІІ курсів різних спеціальностей Національного лісотехнічного університету України місця переможців були розподілені таким чином:

І місце посіла студентка групи Д-11 Коваль Ангеліна,

ІІ місце – студентки групи Д-11 Гадзовська Олеся та Пашко Софія,

ІІІ місце – студентка групи Д-11 Годовицька Анастасія та студент групи ДТ-11 Савчук Владислав.

Коваль Ангеліна, Гадзовська Олеся та Пашко Софія як переможці І етапу взяли участь у другому (обласному) етапі XХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, який проводився дистанційно 14.12.2020р. у форматі ZOOM-конференції.

IMG 0699

21 грудня 2020 р. студентів-переможців І етапу ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та І етапу XХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика було нагороджено дипломами та пам’ятними сувенірами.

Ірина Денис, Наталія Дуда

Last modified on Вівторок, 22 грудня 2020 19:34

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper