Відбулося засідання Вченої ради

Чергове засідання Вченої ради Національного лісотехнічного університету України відбулося 23 травня. Ректор Університету, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Загорський як головуючий колегіального органу розпочав засідання з вручення атестатів вчених звань та нагород.

Засідання Вченої ради 3

Атестати вчених звань отримали: Олег Мачуга – професора кафедри лісових машин; Марія Пилипчук – професора кафедри технологічних машин і технічного сервісу; Людмила Гарасим – доцента кафедри екологічної економіки та бізнесу.

IMG 2639

IMG 2622

IMG 2652

За сумлінне виконання своїх посадових обов’язків, добросовісну і продуктивну працю, пов’язану з антикорупційними ризиками Почесну грамоту НЛТУ України отримав провідний фахівець – уповноважений з антикорупційної діяльності Анатолій Цип’ящук.

IMG 2668

За багаторічну сумлінну працю та успішну співпрацю з лісогосподарськими і природно-заповідними українськими та закордонними підприємствами і установами, розроблення й удосконалення навчально-методичного забезпечення навчальних дисциплін, належну педагогічну і наукову роботу з підготовки фахівців лісового господарства Почесною грамотою НЛТУ України нагороджено доцента кафедри лісової таксації та лісовпорядкування, кандидата сільськогосподарських наук, доцента Віктора Куриляка.

IMG 2657

Також ректор НЛТУ України Володимир Загорський вручив подяки за активну участь і залучення викладачів та студентів до інтелектуальної розмови про важливість пізнання культурного доробку представників української діаспори минулого і сьогодення з нагоди виходу подкасту “Діаспора, Культура” – спільного проєкту МІОКу (НУ “Львівська політехніка”) та “Радіо ПЕРШЕ”, з огляду на просвітницьку місію та важливість такого заходу для виховання студентської молоді: завідувачці кафедри психології та соціально-гуманітарних дисциплін, професорці Оксані Гриджук; доцентці кафедри психології та соціально-гуманітарних дисциплін Оксані Сенюрі; доцентці кафедри психології та соціально-гуманітарних дисциплін Наталії Дуді; доцентці кафедри психології та соціально-гуманітарних дисциплін Лілії Фльорко; доцентці кафедри психології та соціально-гуманітарних дисциплін Ірині Денис.

IMG 2674

IMG 2679

IMG 2683

IMG 2691

IMG 2698

За підготовку призерів у Всеукраїнському інтелектуальному змаганні з менеджменту-2024 ректор Університету вручив подяки Одеського національного економічного університету МОН України, кафедри менеджменту організацій:

IMG 2719

завідувачці кафедри менеджменту та маркетингу, кандидатці економічних наук, доцентці Олені Максимець (підготовка призера І ступеня)

IMG 2735

старшій викладачці кафедри менеджменту та маркетингу Тетяні Вайданич (підготовка призера ІІІ ступеня)

Відповідно, свої дипломи отримали студентки, які брали участь у Всеукраїнському інтелектуальному змаганні з менеджменту-2024: Оксана Солецька – диплом І ступеня; Ксенія Братейко – диплом ІІІ ступеня.

IMG 2726 1

Завідувач кафедри лісових машин, доцент Олег Стиранівський, який повернувся з відрядження, виступив зі звітом та вручив ректору НЛТУ України нагороду від ректора з Університету міста Бартінга (Туреччина).

IMG 2744

Згідно з порядком денним на засіданні Вченої ради розглядалися питання :

  1. Про стан виконання ухвал Вченої ради від 19 травня 2023 року та 26 жовтня 2023 “Про функціонування Страдчівського навчально-виробничого лісокомбінату” (доповідач: директор Страдчівського навчально-виробничого лісокомбінату, доцент Олег Данчук).
  2. Про виконання Плану заходів з підготовки до відзначення 150-річчя із часу заснування у Львові Національного лісотехнічного університету України (доповідачі: директори навчально-наукових інститутів).
  3. Про виконання ухвали Вченої ради від 28 березня 2024 року “Про підготовку до акредитації освітніх програм підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальностями університету в 2024 році” (доповідачі: директори навчально-наукових інститутів).
  4. Про подання працівників університету для нагородження відомчими заохочувальними відзнаками МОН України (доповідач: проректор з науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв’язків, доцент Микола Борис).
  5. Про надання права здійснювати наукове керівництво підготовкою аспірантів (здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії) по ННІ лісового і садово-паркового господарства (доповідач: директор ННІ ЛСПГ, професор Степан Миклуш).
  6. Про надання права здійснювати наукове керівництво підготовкою аспірантів (здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії) по ННІ комп’ютерних наук та інформаційних технологій (доповідач: директор ННІ КНІТ, доцент Ігор Крошний).
  7. Про освітні програми та навчальні плани підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальностями університету на 2024/2025 навчальний рік (доповідач: директор ННІ КНІТ, доцент Ігор Крошний).
  8. Про зарахування до докторантури (доповідач: директор ННІ ДТД, професор Володимир Маєвський).
  9. Про нормативно-правові документи діяльності університету (доповідачі: проректор з наукової роботи, професор Василь Лавний; проректор з науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв’язків, доцент Микола Борис).
  10. Про рекомендацію до друку рукопису збірника наукових праць (доповідач: керівник редакційно-видавничого відділу Віталій Гураков).

 IMG 2791

 IMG 2793

На завершення засідання головуючий подякував присутнім за ефективну роботу та прийняття вагомих рішень, які оприлюднюються в ухвалах Вченої ради Національного лісотехнічного університету України.

LOGO Vk

Last modified on Понеділок, 03 червня 2024 09:37

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper