Сучасні ековиклики. Стратегії екологічної безпеки довкілля

22 травня у Львівському Національному університеті природокористування відбулася Міжнародна науково-практична конференція “Сучасні ековиклики. Стратегії екологічної безпеки довкілля”, присвячена 25-річчю кафедри екології.

photo 1 2024 05 23 08 57 04

Привітати кафедру з 25-річним ювілеєм прийшли колеги з Інституту біології тварин НААН, Національного університету “Львівська політехніка”, департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА, Західного наукового центру НАН України та МОН України, Інституту екології Карпат НАН України, Львівського національного університету ім. Івана Франка, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Національного наукового центру “Інституту грунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського, звучали доповіді колег з Харкова, Вінниці, Чернівців, Івано-Франківська, з Природничого університету у Познані, Біосферного заповідника “Асканія Нова” імені Ф.Е. Фальц-Фейна НААН, Яворівського національного природного парку та Національного природного парку “Холодний Яр”, а також викладачі кафедри екології Національного лісотехнічного університету України.

Під час конференції вдалося порушити чимало тематичних питань та поділитися результатами наукових досліджень. Активну участь в обговоренні та доповідях взяли науковці кафедри екології НЛТУ України, зокрема: доцент Вікторія Оліферчук, тема: “Управління мікоризними асоціаціями як основа сталого розвитку екосистем”; доцент Ігор Кульчицький-Жигайло, тема: “Засоби малого стокорегулювання в лісах Українських Карпат”; Ігор Гнатів та Світлана Мельничук, тема: “Аналіз впливу руслових процесів русла річки Стрий на підвищення небезпеки зсувів”; Марія Копій, тема: “Варіанти відновлення навколишнього середовища та реабілітації населення у повоєнний час”; доцент Микола Чернявський, тема: “Пралісові пам’ятки природи “Глигульська” та “Малозварашська” і режим їх збереження”; старший викладач Оксана Ошуркевич-Панківська та доцент Юрій Панківський, тема: “Оцінка ефективності санітарно-захисної зони НВ ТзОВ “Кокер”. Доповіді були цікавими та пізнавальними, викликали зацікавлення та хороші відгуки колег, а також принагідно погодили нові спільні перспективні напрямки співпраці у повоєнному відновленні України.

Last modified on Вівторок, 28 травня 2024 08:39

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper