Розширення міжнародних зв’язків Лісотехніки

Відбулася зустріч ректора Національного лісотехнічного університету України, член-кореспондента НАН України, професора Володимира ЗАГОРСЬКОГО з професором-істориком з бельгійського міста Монс Францісом РАСІЧЕМ (Francis RASIC). У зустрічі взяли участь проректор з науково-педагогічної виховної роботи і міжнародних звʼязків, доцент Микола БОРИС та завідувач кафедри екологічної економіки та бізнесу, професор Іон ДУБОВІЧ.

IMG 8597

Учасники зустрічі поспілкуватися на актуальні теми сьогодення. Ректор університету Володимир ЗАГОРСЬКИЙ подякував бельгійському колезі за його розуміння ситуації в Україні у зв’язку з повномасштабним вторгненням російської федерації на її територію та висловлену ним підтримку українського народу в боротьбі з російським агресором.

IMG 8618IMG 8610

Також було порушено питання про особливості організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, а також необхідність покращення матеріальної бази НЛТУ України, що дало би змогу підвищити ефективність навчального процесу, продуктивність науково-дослідної роботи та сприяло би зростанню якості освіти.

IMG 8614IMG 8630Учасники зустрічі обговорили можливі напрямки наукових досліджень і обміну перспективними ідеями та здобутками науковців НЛТУ України з європейськими колегами, а також подальшу інтеграцію Університету в європейський освітній та науковий простір. Завершилася зустріч взаємними сподіваннями на подальшу плідну взаємовигідну співпрацю.

Last modified on Понеділок, 04 березня 2024 14:55

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper