Як мислити глобально та формувати правильні стратегії і концепції бізнесу: зустріч з Ганною Крисюк

На запрошення голови Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Богдана Кисіля 11 жовтня Національний лісотехнічний університет України відвідала ініціаторка Greening of the Planet та президентка Business Woman Club Ганна Крисюк.

IMG 4961

Ректор Університету, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Загорський провів робочу зустріч з неординарною гостею, щоб обговорити можливі шляхи співпраці та ініціативи щодо питань збереження та відновлення екосистеми Землі. Оскільки основним акцентом у діяльності НЛТУ України є фундаментальні та прикладні наукові дослідження з актуальних галузевих та комплексних міжгалузевих проблем соціо-еколого-економічного розвитку України, то доцільним є консолідація з такими організаціями, як БО “Озеленення України”.

IMG 4750IMG 4773

Для реалізації спільних проєктів керівники уклали Меморандум про співпрацю між Національним лісотехнічним університетом України та БО “Озеленення України”, відповідно до положень якого Сторони здійснюватимуть свої повноваження в межах екологічного проєкту Greening of the Planet.

IMG 4761IMG 4766  

Як голова Міжнародного штабу допомоги українцям Ганна Крисюк вручила Подяку за патріотизм, волонтерську діяльність та активу підтримку благодійних проєктів доцентці кафедри обліку і аудиту НЛТУ України Надії Клим.

IMG 5028

Не менш цікавою виявилася зустріч Ганни Крисюк зі студентами НЛТУ України. Говорили про важливе: як побудувати бізнес з нуля, які стратегії розвитку бізнесу найефективніші в часи викликів, як розвивається жіноче підприємництво, навіщо бізнесу приділяти увагу соціальній відповідальності, а також як висадити 1 млн дерев, обʼєднавши 1 млн людей у 100 країнах світу за добу.

IMG 4852IMG 4824

На завершення президентка Business Woman Club та ініціаторка Greening of the Planet Ганна Крисюк запросила співробітників та студентів Університету долучитися до Акції “1 мільйон дерев памʼяті та життя”, що відбудеться 28 жовтня.

IMG 4956

    

Last modified on Четвер, 12 жовтня 2023 14:54

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper