Студентське дозвілля: адаптаційний курс

IMG 4024

27 вересня у Національному лісотехнічному університеті відбувся адаптаційний курс “Студентське дозвілля”. Проректор з науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв’язків Микола Борис розповів студентам про університетські заходи національно-патріотичного виховання. Завідувачка кафедри історії України, економічної теорії та права Любов Шептицька поінформувала студентів про психологічно-правову допомогу в умовах воєнного стану, яку вони можуть отримати під час навчання в НЛТУ України.

IMG 4059

Громадська організація “ФОНД YouVenture Україна” (Ірина Лавришина, Олександр Москалюк) презентували проєкт “Платформа розвитку молодіжного підприємництва”.

IMG 4025

Завідувачка відділу обслуговування і зберігання фондів Науково-технічної бібліотеки НЛТУ України Валентина Новосад розповіла присутнім про діяльність бібліотеки та презентувала кейс “Університет – це зібрання розумних людей навколо Бібліотеки” (Томас Карлейль).

IMG 4046

Про спортивні секції Університету поінформував студентів старший викладач кафедри філософії соціології та культурології Віктор Гураль.

IMG 4036

Мали змогу студенти поспілкуватися з представниками Первинної профспілкової організації студентів, Профспілкового комітету студентів НЛТУ України та студентського активу. Зокрема голова профспілки студентів Богдан Кисіль, голова профбюро ІЕЕМ Марія Гавелей, голова профбюро ІДТД Антон Поліщук додали мотивації своїм колегам.

IMG 4041

Про діяльність Народного дому НЛТУ України розповів його керівник Назарій Корнійчук, а також керівник хору “Діброва” та гуртка художнього слова Віолетта Поліщук, студентський Народний ансамбль народного танцю “Полонина” представив керівник колективу Оксана Коваль.

IMG 4048

IMG 4049

IMG 4051

Присвятили час на заході і темі здорового харчування, зокрема про це говорила керівниця кейтерингової компанії Людмила Васько. Адаптаційний курс відбувся дуже емоційно динамічно, про свідчить велика активність студентів!  

Last modified on Субота, 30 вересня 2023 15:10

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper