Духовні цінності лісотехнічної спільноти – важлива складова щоденної діяльності

26 червня 2023 року ректор Національного лісотехнічного університету України, чл.-кор. НАН України, проф. Володимир Загорський провів робочу зустріч з отцем-капеланом Богданом Куликом, настоятелем Студентського храму Рівноапостольного Князя Володимира НЛТУ України.

IMG 0741

Під час зустрічі вдалося порушити різні актуальні питання щодо діяльності Центру студентського капеланства. Особливу увагу приділили обговоренню матеріально-технічних проблем студентського храму, до вирішення яких готова долучитися лісотехнічна спільнота та колектив Стадчівського навчально-виробничого лісокомбінату, директор якого, Олег Данчук, теж був присутній на зустрічі.

IMG 0766

Кожен з нас хоче знайти своє місце в цьому світі, і відбувається зазвичай це завдяки самопізнанню і самовдосконаленню, досягненні внутрішньої гармонії та сприйнятті світу. Студентський храм Рівноапостольного Князя Володимира НЛТУ України був збудований у 2011 році і відтоді є осередком духовності для студентської молоді та працівників університету. У храмі щодня служиться Божественна Літургія, часто проводяться тематичні зустрічі та організовуються реколекції, кожен охочий має можливість поспілкуватися з отцем-капеланом та задовільнити духовні потреби, отримати підтримку та слушну пораду. З розумінням важливих і благородних намірів спільно розвиватимемо наш духовний осередок!

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper