Галузева освіта: ступеневий підхід та співпраця з бізнесом

У межах XXIV Міжнародної виставки “Деревообробка” та IV Всеукраїнського лісопромислового форуму з ініціативи ректора Національного лісотехнічного університету України, чл.-кор. НАН України, проф. Володимира Загорського 7 червня 2023 року відбулася робоча зустріч “Галузева освіта: ступеневий підхід та співпраця з бізнесом”.

 S1800077

Представники майже двадцяти закладів фахової передвищої та професійної освіти зустрілися з університетським керівництвом та директорами навчально-наукових інститутів НЛТУ України, щоб консолідувати свої зусилля та скоординувати свою діяльність для удосконалення ступеневої системи підготовки фахівців лісотехнічного профілю.

Учасники зустрічі обговорили перспективи і пріоритетні напрями розвитку галузевої освіти, нормативно-правове та методичне забезпечення функціонування навчальних закладів, державні стандарти освіти, а також порушили питання узгодженості навчальних планів. Оскільки захід відбувався під час XXIV Міжнародної виставки “Деревообробка” та IV Всеукраїнського лісопромислового форуму, то була можливість поспілкуватися із стейкхолдерами та налагодити можливе співробітництво.

Робоча зустріч “Галузева освіта: ступеневий підхід та співпраця з бізнесом” відбулася ефективно та продуктивно. Вдячні за активну участь у заході представникам: Вищого професійного училища №19 м. Дрогобича; Вищого художнього професійного училища №3 м. Івано-Франківська; Житомирського технологічного фахового коледжу КНУБА; Закарпатського лісотехнічного фахового коледжу НЛТУ України; Коломийського ВПУ №14;  Коломийського політехнічного фахового коледжу; Кременецького лісотехнічного фахового коледжу; Луцького ВПУ будівництва і архітектури; Львівського вищого професійного політехнічного училища; Львівського вищого професійного училища дизайну та будівництва; Львівського вищого професійного художнього училища; Малинського фахового коледжу; Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства і туризму; Сторожинецького лісового фахового коледжу; Стрийського вищого художнього професійного училища; Технологічного фахового коледжу НЛТУ України; Художнього професійно-технічного училища ім. Й. Станька; Шацького лісового коледжу ім. В. Сулька.

S1800078

Професійна і вища освіта не є конкурентами, вони повинні гармонійно доповнювати і підсилювати одна одну. Це стосується не лише студентства, але також і підвищення фахової підготовки викладачів. Національний лісотехнічний університет України має всі можливості стати ресурсним центром, що міг би гарантувати навчально-наукову, кадрову, матеріально-технічну і теоретико-методичну підтримку.

Last modified on Понеділок, 12 червня 2023 18:03

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper