Партнерство заради реформ

Снимок экрана 11925 жовтня 2022 року викладачі та слухачі програми з підготовки магістрів публічного управління та адміністрування Національного лісотехнічного університету України взяли участь в онлайн-семінарі на тему: “До стейкхолдерського партерства заради реформ”.

Ініціатори заходу – Центр оцінювання кандидатів на зайняття посад державних службовців (професорка Світлана Хаджирадієва), Університет Сьодертьорна (Швеція), керівництво Української школи урядування (далі – УШУ), Національне агентство з питань державної служби (голова – Наталія Алюшина).

Головна спікерка семінару – Олена Шевцова, наукова співробітниця Університету Сьодертьорна (Швеція), експертка УШУ, яка представляла Україну на глобальному рівні в Керівному комітеті Експертної групи зі статистики ВПО, біженців та осіб без громадянства (EGRISS), доповідач на заходах високого рівня ООН (Світовий форум даних ООН, експертні зустрічі та семінари ЄЕК ООН, ЕСКАТО ООН) тощо.

Активну участь в обговоренні взяв керівник Центру професійного розвитку, заступник завідувача кафедри публічного управління та адміністрування НЛТУ України Андрій Ліпенцев, а також запросив учасників до висвітлення результатів наукових досліджень та напрацювань у збірнику наукових праць “Ефективність державного управління”, що дасть змогу популяризувати порушені під час зустрічі питання.

У ході заходу Олена Шевцова презентувала концепцію нової теорії стейкхолдерського партнерства в публічному управлінні, розробленої на прикладі України із застосуванням автоетнографічного методу. Основа даної концепції полягає в тому, що саме стейкхолдерське партнерство є новим дієвим механізмом імплементації реформ, а також новою дієвою формою транснаціональної співпраці, які передбачають ефективність у вартості, часі і ресурсах – таких необхідних у часи невизначеності, які переживає не лише Україна, а й увесь світ. Наприкінці презентації відбулася сесія “питання-відповіді”.

Слухачі магістерської програми публічного управління та адміністрування НЛТУ України мали унікальну можливість ознайомитись з цікавими та актуальними кейсами практичного застосування концепції у діяльності органів публічної влади.

Last modified on Неділя, 30 жовтня 2022 12:25

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper