Українська школа ландшафтної архітектури – учасник міжнародного симпозіуму

IMG 818417 червня 2022 року відбувся в онлайн форматі симпозіум, присвячений ознайомленню європейської ландшафтної та архітектурної наукової спільноти з ландшафтами України. До участі у заході були запрошені науковці з десяти країн, що дозволило детальніше обговорити окреслені питання.

З вітальним словом виступив проректор з наукової роботи Національного лісотехнічного університету України (НЛТУ України), доктор сільськогосподарських наук, професор Василь Лавний.

IMG 8185Про Українську школу ландшафтної архітектури, її історію, методики, напрями діяльності розповіли науково-педагогічні працівники НЛТУ України, чим викликали велике зацікавлення та безмежну підтримку. Зокрема, виступали співробітники кафедри ландшафтної архітектури, садово-паркового господарства та урбоекології.

Ландшафтний архітектор, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри Оксана Олейнюк-Пухняк розкрила історичні аспекти розвитку міських ландшафтів на прикладі Львова з демонстрацією колекції карт, найстарша з яких датується 1768 роком.

Старший викладач кафедри Любомир Пархуць виступив з доповіддю про гірські ландшафти, а також містобудівельні аспекти в українських містах.

Асистент кафедри Михайло Фітак розповів про сучасні методики дослідження паркових фітоценозів у міських умовах.

Центр веб-комунікацій НЛТУ України

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper