Розширення співпраці університету з міжнародних освітніх зв’язків

20210616 17220916 червня делегація університету у складі проректора з науково-педагогічної, виховної роботи та міжнародних зв’язків Миколи Бориса та заступника директора Навчально-наукового інституту екологічної економіки і менеджменту Олександра Адамовського відвідала Хмельницьку гуманітарно-педагогічну академією. Під час перебування делегація ознайомилася з освітнім процесом в академії, особливостями підготовки фахівців за педагогічними і творчими спеціальностями, а також умовами проживання та проведенням дозвілля студентами академії.
В рамках візиту було підписано угоду про співпрацю між Хмельницькою гуманітарно-педагогічною академією та Національним лісотехнічним університетом України, налагоджено комунікацію між відповідними структурними підрозділами обох закладів та обговорено перспективи подальших спільних дій у різних сферах освітньо-наукової та культурної діяльності.
Під час візиту делегація зустрілася з іноземними громадянами, які навчаються в академії на курсах підготовки до вступу в заклади вищої освіти України. В академії навчаються слухачі з Конґо, Демократичної Республіки Конґо, Ефіопії, Гани та Коморських островів.
Доцент Олександр Адамовський презентував відеоролик про Національний лісотехнічний університет України, у якому було подано вичерпну інформацію про структурні підрозділи університету, освітні програми зі спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців в університеті, а також про умови проживання в гуртожитку та побут студентів, проведення ними дозвілля та можливості для саморозвитку.
На питання, що цікавили іноземних громадян, відповідав проректор Микола Борис. Він зупинився на особливостях та привабливості освітніх програм університету, що пропонуються для іноземних громадян, вартості навчання та інших аспектах освітнього процесу, а також запросив їх стати студентами Національного лісотехнічного університету України.

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper