Фестиваль "Весна Лісотехніки"

photo 2021 06 07 20 06 4528 травня в НЛТУ України відгримів 40-й, ювілейний фестиваль студентської творчості “Весна Лісотехніки”. Це щорічний захід, який проводиться з метою __ розбавити сірі будні студентів, цікавими, гумористичними мініатюрами, співами, музикою та танцями. Цього року інститути неабияк здивували глядачів своїми сценаріями… , але почнем спочатку…)

Не один тиждень недоспаних ночей та недописаних мініатюр, хореографії та тренування підтримок, співів та підбирання влучної тональності… . Заглянемо на місяць раніше та передивимося фото з репетицій наших студентів-активістів кожного інституту.

ІДКТД

ІЕЕМ

ІЛСПГ

ІІМАКІТ

Отже, шоу, яке відбулося 28 травня 2021 року в конференц-залі 1-ого корпусу НЛТУ України, оцінювало журі у складі:

  • Анна Чорна, учасниця багатьох всеукраїнських та міжнародних співочих конкурсів;
  • Артем Ткачук, колишній активіст ІІМАКІТ, капітан команди по футболу;
  • Тарас Харитоненко, колишній активіст ІЕЕМ, фіналіст Галицької ліги КВН, рівненської “Ліги сміху”, тренер “Студентської ліги сміху Львова”;
  • Олена Паук, екс-голова профбюро ІДКТД, тричі привела свою команду до перемоги, учасниця 2-ох команд “Ліги сміху”, кращий режисер-постановник 2017 року;
  • Тарас Яремій, колишній активіст ІЛСПГ, стенд-ап комік, капітан команди ліги сміху, кращий актор весни.

А тепер зануримось у самий виступ наших інститутів…

Вже четвертий рік поспіль команда ІІМАКІТ відкривала фестиваль. Цього року механіки підготували полотно під назвою “Прокляття механіків”. Троє хлопців відвідали шамана Петра, щоб він допоміг їм зняти їхнє прокляття - програш на фестивалі “Весна Лісотехніки”. Кількістю вони не взяли зал, але стали для глядачів “соловейками”, які запам’яталися якістю виступу ІІМАКІТ.

Другими дивували наших глядачів активісти ІЕЕМ з цікавим, казковим та дещо драматичним полотном __ “Ціна свободи”. Хитре божество Калісто, яка хотіла заволодіти світом, пробудилася зі сну щоб захопити світ. Але на заваді стають дві внучки діда, який знав як знищити злу чаклунку і зумів передати цю історію своїм нащадкам. Проте не все так просто… Вкінці, як виявляється головна героїня була лиш приманкою, а справжньою Калісто виявилася слуга, Хамончик, яка й заволоділа світом. От такий цікавий та водночас повчальний сюжет висвітлили студенти-активісти ІЕЕМу.

Неабияк розвеселили глядачів команда інституту ЛСПГ з актуальною темою того часу «Що було, якщо б Кличко був ректором НЛТУ». Гості разом з лісовиками побачили життя студентів під час навчання та збирання гербарію в дендрологічному парку. Розказали хроніки складання сесії та проведення практики. Вкінці свого виступу активісти закликали абітурієнтів поступати в НЛТУ України, адже він “має стільки переваг, що не можливо за один раз перерахувати”. А також відзначили наших викладачів, які “прив’язують ту любов до нашої планети, яка є тільки у наших студентів”.

Ну і на безлюдний острів глядачі відправилися з командою ІДКТД, яка підготувала інтригуюче полотно, під назвою “Загублені”. Студенти подорожували на кораблі “Marina”, потрапляли в сипучі піски, шукали пальму та раків-піщанників. Вкінці свого виступу команда представила фрістайл з назвою “Корабель, який стане відправною точкою до змін”, де збудували на сцені каркас корабля з пластикових пляшок і зворушили глядачів ліричним словом, в якому підняли глобальну проблему __ забруднення пластиком навколишнього середовища. Студенти ІДКТД закликали присутніх приєднюватися до них та сприяти збереженню нашої планети.

Отже, номінації фестивалю були розподіленні таким чином:

1 місце – команда ІДКТД

2 місце – команда ІЛСПГ

3 місце – команда ІЕЕМ

4 місце – команда ІІМАКІТ

Найкращий СТЕМ – команда ІЛСПГ

Найкраще ВІА – команда ІІМАКІТ

Найкращий танцювальний номер – команда ІДКТД

Найкраще сценічне оформлення - команда ІДКТД 

Найкращий звукорежисер – команда ІЛСПГ

Найкращий сценарист та режисер постановник – Юрій Піскунов (команда ІДКТД)

Найкращий фрістайл – команда ІДКТД

Кращий актор 1-го плану – Антон Поліщук (команда ІДКТД)

Краща акторка 1-го плану – Юлія Мазурак (команда ІЕЕМ)

Кращий актор 2-го плану – Остап Яремкевич (команда ІДКТД)

Краща акторка 2-го плану – Марія Гавелей (Команда ІЕЕМ)

Найкращий вокальний номер – Марта Бодачевська(команда ІДКТД)

Найкращі стейдж-мени – команда ІДКТД.

Детальніше про кожний виступ ви зможете почитати на сайтах інститутів. 

Відео з виступу:

1) https://www.facebook.com/nltu.edu.ua/videos/140424418043705/

2)https://www.youtube.com/watch?v=FZ8Zw9gx87I

До нових зустрічей Лісотехніки!
 До нових перемог!

 

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper