Еразмус+ мобільність в Університеті Вальядоліду для НПП

ICM UVa
erasmus
log NLTU

ОГОЛОШЕННЯ

До уваги науково-педагогічних працівників НЛТУ України

Національний лісотехнічний університет України та Університет Вальядоліду (Іспанія) оголошують конкурс на здобуття стипендій для стажування та викладання в Університеті Вальядоліду за програмою Євросоюзу Еразмус+

Конкурс оголошується на здобуття 6 стипендій для науково-педагогічних працівників з українських університетів-партнерів  (Національний лісотехнічний університет України, Чернігівський національний технологічний університет, Харківський національний університет радіоелектроніки, Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Київський національний університет ім. Тараса Шевченка.).

Мобільність фінансується за рахунок програми Євросоюзу Еразмус+ у такому розмірі: 160 євро / день (5 днів мобільності) + 2 дні на подорож (160 євро / день) – 1120 євро. Транспортні витрати  – 360 євро.

Період реалізації мобільності – 2023-2024 н.р.

Варіанти, доступні для мобільності НПП, можна переглянути за посиланням: https://uvamobplus2.uva.es/publico/courses , обравши тип мобільності Academic Staff STT (стажування) або Academic Staff STA/STT (стажування та викладання мінімум 4 год) та здійснивши пошук. Мова стажування – англійська або іспанська.

Вимоги щодо допуску до участі в конкурсному відборі:      

НПП повинні працювати на посаді НПП НЛТУ України як на момент подання заявки,  так і на період реалізації мобільності.

Умовою допуску до участі у конкурсному відборі на здобуття стипендії для стажування НПП у яких сумарний обсяг мобільності зі стажування складає понад 50 календарних днів, є наявність розробленого ними рукопису конспекту лекцій англійською мовою з відповідної дисципліни, затвердженого Науково-методичною радою університету (рішення Науково-методичної ради від 14 листопада 2019 р.).

Заявка подається через сайт Університету Вальядоліду в режимі он-лайн https://uvamobplus2.uva.es/publico/inicio

Всі документи подаються англійською або  іспанською мовами.

Процес створення заявки починається з реєстрації: https://uvamobplus2.uva.es/login/newUser

Для подачі заявки необхідно підготувати та завантажити наступні документи:

  • Копія паспорту.
  • СV – біографічна довідка у форматі EUROPASS

https://europass.cedefop.europa.eu/es/documents/curriculum-vitae

  • Рекомендаційний лист.
  • Довідка про знання іноземних мов (сертифікат незалежного оцінювання рівня володіння іноземною мовою або сертифікат, виданий кафедрою іноземних мов НЛТУ України за результатами складання раніше проведених іспитів).

Отримати довідку про знання іноземних мов (Language Assessment Sheet, див. додаток 5 Положення) можна, склавши іспит на кафедрі іноземних мов університету. Для складання іспиту потрібно зареєструватися до 10 вересня 2023 р. на кафедрі іноземних мов (інформацію про реєстрацію необхідно надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.   із зазначенням ПІБ та мови).

Іспит відбудеться дистанційно 12 вересня 2023 р. (вівторок) о 11.00 год. Усі зареєстровані кандидати отримають посилання для проходження іспиту від кафедри іноземних мов.

  • Довідка, яка підтверджує зайнятість в НЛТУ України на посаді НПП (англійською мовою).
  • Підписана пропозиція щодо мобільності. Форма документу завантажується через он-лайн систему Університету Вальядоліду. У пропозиції щодо мобільності вказати обраний відділ/кафедру для проходження стажування та заплановану діяльність під час мобільності.
  • Мотиваційний лист.
  • Документ, що підтверджує несприятливі фінансові або соціальні умови (для осіб з несприятливими фінансовими або соціальними умовами за наявності).
  • Документ, що підтверджує інвалідність (для осіб з інвалідністю за наявності).
  • Декларація про дотримання податкових та національних страхових зобов'язань щодо грантів (повинна бути підписана заявником).

Після надання всієї інформації та завантаження документів буде сформована розписка, яка повинна бути підписана та завантажена на онлайн-платформу UVAMOBPLUS для завершення процесу подання заявки.

Оцінювання претендентів відбуватиметься НЛТУ України та Університетом Вальядоліду за критеріями:

  • Професійний досвід (вага критерію 60%)
  • Мотивація (вага критерію 20%)
  • Доречність пропозиції щодо мобільності (вага критерію 20%)

Дедлайн – 29 вересня 2023 р. 11.00 год (за іспанським часом).

З питаннями щодо участі в конкурсі звертатися до відділу міжнародних зв’язків НЛТУ України: Лесюк Галина Миколаївна, е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ознайомитися з відгуками студентів та викладачів, які реалізували право на академічну мобільність в Університеті Вальядоліду за попередніми конкурсними відборами можна за посиланням:  https://nltu.edu.ua/index.php/international/erasmus-ka1/vidhuky-erazmus

Додатки:

  1. Положення про порядок реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу ДВНЗ "НЛТУ України"
  2. Оголошення про конкурс англійською мовою.
  3. Керівництво як заповнювати заявку в системі онлайн UVAMOBPLUS.

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper