Еразмус + мобільність в Університеті Кастамону для студентів та аспірантів

logo Кастамону

erasmus
log NLTU
           

ОГОЛОШЕННЯ

До уваги студентів та аспірантів НЛТУ України

Національний лісотехнічний університет України і

Університет Кастамону (Туреччина)

оголошують конкурс

на здобуття стипендій для навчання

в Університеті Кастамону за програмою Євросоюзу Еразмус+ (напрям КА1)
(http://erasmusplus.org.ua/erasmus/ka1-navchalna-mobilnist/indyvidualni-hranty/kredytna-mobilnist.html)

Конкурс оголошується на здобуття:

  • 1 стипендія для навчання тривалістю п’ять місяців.

Мова – англійська.

Період реалізації мобільності – весняний семестр 2023-2024 н.р.

Примітка: Зверніть, будь ласка, увагу, що з огляду на воєнний стан в Україні є обмеження щодо виїзду чоловіків віком від 18 до 60 років. Категорії військовозобов’язаних громадян, які не підлягають призову на військову службу під час мобілізації, визначені Законом України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію». Для перетину державного кордону для вказаних категорій військовозобов’язаних громадян потрібна довідка про відстрочку від мобілізації, видана військкоматом. Відповідно до вимог Закону України «Про прикордонний контроль», повноваження щодо надання особам, у тому числі й громадянам України призивного віку, дозволу на перетинання державного кордону України надані уповноваженим посадовим особам, які здійснюють прикордонний контроль у пунктах пропуску через державний кордон України.

Фінансові умови:

  • стипендія для студентів – 800 євро/місяць;
  • витрати на проїзд – 275 євро.

УМОВИ  УЧАСТІ В КОНКУРСІ:

  • до участі в конкурсі допускаються студенти 1-року навчання, які здобувають освітній ступінь магістра за спеціальностями «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство», «Економіка», «Менеджмент», «Дизайн» та аспіранти 1 року навчання за спеціальністю «Економіка».
  • до участі в конкурсі допускаються студенти 2-3 року навчання, які здобувають освітній ступінь бакалавра за спеціальностями «Економіка», «Менеджмент», «Дизайн».

Для формування угоди про навчання необхідно скористатись переліком курсів з приймаючого університету. Звертайте увагу на дисципліни весняного семестру за відповідним рівнем освіти.

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ УЧАСТІ В КОНКУРСІ ДЛЯ СТУДЕНТІВ/АСПІРАНТІВ:

  1. Копія чинного закордонного паспорта.
  2. Аплікаційна форма з фото (у додатку).
  3. Довідка з місця навчання англійською мовою (Certificate of enrollment). Для отримання довідки звертатися в дирекції навчально-наукових інститутів (див. додаток 3 Положення про мобільність). «Отримати довідку про знання іноземних мов (Language Assessment Sheet) можна, склавши іспит на кафедрі іноземних мов університету. Для складання іспиту потрібно зареєструватися до 02 жовтня 2023 р. на кафедрі іноземних мов (інформацію про реєстрацію необхідно надіслати на електронну адресу This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  із зазначенням ПІБ та мови). Іспит відбудеться очно 03 жовтня 2023 р. (вівторок) о 11.00 год.»
  4. Довідка про успішність навчання (Transcript of Records). Для отримання довідки звертатися в дирекції навчально-наукових інститутів/ до координаторів мобільності в ННІ (див. додаток 4 Положення про мобільність):
  • для студентів ІЕЕМ ( доц. Юрків Н.М. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )
  • для студентів ІЛСПГ (доц. Гаврилюк С.А. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )
  • для студентів ІДКТД (доц. Ортинська Г.Є. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).
  1. Сертифікат незалежного оцінювання рівня володіння англійською мовою або довідка, видана кафедрою іноземних мов НЛТУ України. Форма довідки Language Assessment Sheet затверджена Положенням про мобільність.
  1. Проект Угоди про навчання, який містить перелік обраних курсів у приймаючому університеті та інформацію про їх можливе перезарахування в НЛТУ України. При складанні Угоди про навчання консультуватись з координаторами мобільності в ННІ.

Скановані копії документів, складених у встановленій послідовності, надсилаються одним файлом у форматі PDF (максимальний розмір – 15 Мб) на електронну адресу відділу міжнародних зв’язків This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Назва файлу: Name Surname 380ххххххххх (імʼя, прізвище згідно з закордонним паспортом, номер мобільного телефону +380ххххххххх).

Тема листа: Name Surname 380ххххххххх

Термін подання документів в електронній формі – до 11 жовтня 2023 р., 18.00 включно.

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ:

  1. Номінування учасників Конкурсною Комісією НЛТУ України. Конкурсна комісія НЛТУ України номінує учасників за вказаними нижче критеріями та результатами проведення співбесіди.

На співбесіді студент повинен виступити з презентацією тривалістю 7-10 хв. іноземною мовою на довільну тему за фахом. Усім претендентам, які подали документи, буде повідомлено дату і час проходження співбесіди.

  1. Подання протоколу засідання, номінаційних листів і документів претендентів на розгляд до Університету Кастамону.
  2. Прийняття рішення приймаючим університетом.
  3. Оприлюднення відділом міжнародних зв’язків результатів відбору на сайті НЛТУ України та інформування учасників конкурсу.
  4. Погодження програми мобільності та підписання тристоронньої угоди про навчання.
  5. Оформлення періоду навчання за кордоном згідно з розділом 8 Положення про мобільність.

Конкурсна комісія НЛТУ України складає загальний рейтинг і номінує студентів/аспірантів на основі таких критеріїв:

Критерії

Бали

Рівень академічної успішності

Вага - 50% (бал ставиться за 100-бальною шкалою)

Рівень володіння іноземною мовою

Вага - 50% (бал ставиться за 100-бальною шкалою)

Студенти з особливими освітніми потребами

+10

Студенти з попереднім досвідом навчання за програмою мобільності закордоном

-10

Студенти з попереднім досвідом навчання за програмою мобільності в Україні

-10

Відмова від участі в мобільності без своєчасного повідомлення про відмову у попередніх університетських проектах мобільності

-10

Для студентів, номінованих для мобільності: Не відвідування зустрічей/тренінгів щодо мобільностей, організованих університетом, без причини (застосовується, якщо студент повторно подає заявку на Erasmus).

-5

З питаннями щодо конкурсу звертатися до відділу міжнародних зв’язків НЛТУ України:  Лесюк Галина Миколаївна This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Додатки:

  1. ПОЛОЖЕННЯ про порядок реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу ДВНЗ "НЛТУ України"
  2. Угода про навчання.
  3. Аплікаційна форма (для студентів).

Відділ міжнародних зв’язків

Last modified on Tuesday, 03 October 2023 07:50

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper