14.02 - 31.03 Флешмоб: "Подаруй книгу бібліотеці: друковану чи електронну"

Slaid4

Даруйте книги частіше, адже книга – не тільки джерело знань, вона – найкращий друг і порадник. 

Пропонуємо згадати відому мудрість «книга - найкращий подарунок», зробіть свій власний дарунок – подаруйте бібліотеці книгу.  

Не втомлюйтеся робити добро!

Книги приймаються у відділ комплектування та наукового опрацювання документів науково-технічної бібліотеки /II поверх головного корпусу бібліотеки, вул. Ген. Чупринки,101/. Книги в електронному (цифровому) вигляді (електронні тексти - навчальні електронні посібники) надсилайте на електронну пошту:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

У холі головного корпусу НТБ буде організована розгорнута виставка подарованих видань. Кожен охочий зможе переглянути виставку.

Презентация1Флешмоб: "Подаруй книгу бібліотеці: друковану чи електронну" – це постійна доброчинна бібліоакція, що діє у науково-технічній бібліотеці НЛТУ України. Дарування книжок — гарна традиція користувачів, відвідувачів, друзів і партнерів науково-технічної бібліотеки НЛТУ України, завдяки якій фонд бібліотеки поповнюється не лише дублетними, а й першими примірниками видань. На превеликий жаль, у зв’язку з обмеженим бюджетним фінансуванням, бібліотека не в змозі поповнювати в повному обсязі бібліотечний фонд новими книжками та періодичними виданнями. 
Бібліотеки завжди допомагали своїм користувачам: одержати знання, відкрити для себе незвіданий світ, знайти відповіді на всі питання. Сьогодні час допомогти бібліотекам!  Факт надходження дарів у бібліотеку - це показник престижу бібліотеки, її місця в суспільному житті та науці.

  Долучайтесь до бібліоакції, яка триватиме з 14.02. 2022р. по 31.03. 2022р. у стінах нашої бібліотеки.

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper