День Гідності та Свободи

day dignity new221 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Цей день став початком Помаранчевої революції (2004 р.)та революції Гідності (2013 р.). Цей день змінив хід  української історії,  нашу ментальність, зумів нас об’єднати заради майбутнього. Ідеали революції, надії й рішення продовжують формувати нашу національну ідентичність. Революція не завершена, ми продовжуємо цю боротьбу щоденно: працюючи, навчаючись, живучи в Україні.

Акція до річниці революції ГідностіВикладачі та студенти нашого університету  активно підтримують ключову вимогу Революції Гідності – європейську інтеграцію, як цивілізований вибір України.

Узв’язку із цими подіями в НЛТУ України  згадали про Героїв Небесної Сотні та про Олександра Капіноса – випускника нашого університету. Студенти обмінялися  думками щодо  Євроінтеграційних  процесів в Україні на заняттях з політології, історії України та української культури, Україна в Європі та світі тощо.

Студенти груп інституту екологічної економіки і менеджменту МЗЕД-11, МО-11, та інституту лісового та садово-паркового господарства А-41, СПГС-11 під керівництвом викладачів кафедри історії України, політології та права Шептицької Л.Б., Захарчин Н.Г., Саламахи І.П. та кафедри іноземних мов Чаплик О.А. вшанували Героїв Небесної Сотні, відвідавши Меморіал пам’яті Героїв Небесної Сотні.

А 21 листопада студенти разом із викладачами  університету долучилися до сотень людей, які зібралися біля пам’ятника Тарасові Шевченку на віче, аби вшанувати пам’ять про Героїв Небесної сотні та учасників Революції Гідності.

к-т іст. наук, доц. Шептицька Л.Б.

Last modified on Tuesday, 26 November 2019 12:27

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper