Випускники технікумів і коледжів обирають НЛТУ України для продовження навчання

Сьогодні розмовляла з абітурієнтами, які вже мають один диплом – диплом молодшого спеціаліста, і вони вирішили продовжити своє навчання саме в Національному лісотехнічному університету України.

P1017863Випускниця Прикарпатського лісогосподарського коледжу Христина Оліфіренко вирішила продовжити навчання в НЛТУ України на спеціальності Садово-паркове господарство.

Чому обрала саме таку спеціальність?

На цій спеціальності потрібно багато малювати і креслити, а малювати я дуже люблю. Ще вона пов’язана із рослинами, які я теж люблю, ну і звичайно, допомагає розвивати свою творчість. Спеціальність Садово-паркове господарство є надзвичайно цікавою, тому і обрала саме її!

Звідки дізналася про НЛТУ?

Дізналася в коледжі, саме там нам розказували про НЛТУ. Після закінчення коледжу в нас є два варіанти, де навчатися дальше – у Львові чи у Франківську. Я, зі своїм одногрупником, вирішила приїхати в лісотехнічний щоб подивитися на університет. Тут нам провели цікаву екскурсію, показали університет та ботанічний сад, нам все сподобалься і ми вирішили поступати в НЛТУ.

Чим займаєшся у вільний час?

Звичайно, що малюю та ще люблю співати. Співала в коледжі і в університеті хочу продовжити цим займатися.

P1017852Кравець Віталій, випускник Новороздільського державного політехнічного коледжу, разом із своїми друзями обрав НЛТУ України для продовження навчання на спеціальності Комп’ютерні науки.

Чому саме НЛТУ України обрав для продовження навчання?

В коледжі розказували про цей університет і знайомі, які тут навчаються, порекомендували нам поступати саме сюди.

Які маєш захоплення окрім навчанням?

Я займаюся боксом. В коледжі вдавалося поєднювати навчання і спорт, то сподіваюся, що й в університеті мені це вдасться.

Юлія Гербут

Last modified on Friday, 12 July 2019 11:16

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper