Кращі поєдинки та досягнення збірної команди з боксу НЛТУ України

viber image 2019 04 09 22.32.13Цьогорічні змагання з боксу за програмою «Універсіада Львівщини-2019» серед студентів та аспірантів університетів та академій Львівщини проходили в залі Палацу спорту Національного університету" Львівська політехніка.

На ринг виходили боксери 10-ти вагових категорій, які виступали у двох групах. 1 група- кандидати та майстри спорту, 2 група- боксери з спортивними розрядами.

КРАЩІ ПОЄДИНКИ ТА ДОСЯГНЕННЯ ЗБІРНОЇ КОМАНДИ З БОКСУ НЛТУ УКРАЇНИ

У 1-ій групі ст. гр. Д-41 - чемпіон Львівської області 2017 року у вазі до 75 кг, кандидат в майстри спорту Дмитро Галась у півфінальному поєдинку поступився майстрові спорту України з університету фізичної культури та отримав диплом за 3 місце.

У ваговій категорії до 60 кг нашу команду представляв чемпіон Львівської області 2018 року серед молоді Владислав Гучій, ст. групи МЗЕД-11. У півфінальному поєдинку за явною перевагою достроково завершив бій з боксером університету фізичної культури, а у фінальному двобої зі студентом Академії сухопутних військ, призером чемпіонату України в рівному поєдинку програв і став срібним призером універсіади.

У ваговій категорії до 81кг ст. групи ІСТ-21 Ростислав Бачало (багаторазовий чемпіонатів Львівської області) у півфінальному поєдинку зі студентом університету ветеринарної медицини достроково завершив бій перемогою, а у фіналі поступився боксерові із Академії сухопутних військ.

У вазі до 91 кг в півфіналі жереб звів двох наших спортсменів: Назара Белелю (призера чемпіонатів Львівської області) ст. групи ЛІ-31 та Олексія Кондратюка ст. група ТД-21, та Назар на тренуванні перед поєдинком травмувався, і Олексій у фіналі поступився боксерові із медуніверситету.

Не взяли участь у змаганнях, мотивуючись великими навантаженнями у навчанні, переможці минулорічних змагань: Роман Соя гр. ЛГ-31, Володимир Бірук гр. ТД-31, а також чекали участі нашого відомого кікбоксера бронзового призера Чемпіонату світу 2018 року та срібного призера Чемпіонату України , який відбувся 18 березня 2019 року в м. Києві.

Збірну команду організували та підготувили:

Вадим Копачко – тренер на громадських засадах, майстер спорту з боксу, тренер 1 категорії,

Віктор Гураль – старший викладач кафедри фізвиховання, голова громадської організації "Спортивний клуб" Лісотехнік".

Last modified on Sunday, 05 May 2019 14:19

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper