Відбулося розширене засідання Вченої ради і колективу університету

sienceradaУ середу, 17 березня ц.р., у конференц-залі корпусу № 1 з ініціативи співробітників та студентів відбулося розширене засідання Вченої ради і колективу Національного лісотехнічного університету України. Присутні розглянули Звернення Вченої ради Львівського національного університету імені Івана Франка від 10 квітня 2019 року до громадян України.

В обговоренні цього питання взяли участь: ректор університету, академік НАН України, професор Юрій Туниця, завідувач кафедри історія України, політології та права, доцент Любов Шептицька, голова первинної профспілкової організації студентів та аспірантів університету, студент групи КНС-11 Богдан Кисіль, начальник штабу цивільного захисту університету Степан Соловей, заступник голови Студентської ради університету, студент групи ДТ-31 Юрій Бичук, відомий вчений і громадський діяч, завідувач кафедри радіомовлення і телебачення факультету журналістики ЛНУ імені Івана Франка, заслужений журналіст України, доктор філологічних наук, професор Василь Лизанчук, професор кафедри ботаніки, деревинознавства та недеревних ресурсів лісу Іван Сопушинський, голова Вченої ради університету, перший проректор, професор МиколаАдамовський.

Виступаючі закликали виконати свій громадянський обов’язок, взяти участь у виборах Президента України, які відбудуться 21 квітня 2019 року, і зробити свій усвідомлений вибір.

Голова Президії Конференції трудового колективу Національного лісотехнічного університету України, професор Водимир Голубець зачитав проект Звернення колективу Національного лісотехнічного університету України до громадян України.

ЗВЕРНЕННЯ 
колективу Національного лісотехнічного університету України 
до громадян України

Дорогі співвітчизники!

Підтримуємо виважене патріотичне звернення Вченої ради Львівського національного університету імені Івана Франка від 10 квітня 2019 року до громадян України щодо відповідальності кожного з нас за незворотність національно-державницького курсу нашої держави в ЄС і НАТО, що стане запорукою безпечного майбутнього України.

Закликаємо всіх взяти участь у виборах Президента України 21 квітня 2019 року і віддати свій голос за велінням Вашого розуму і сумління, здійснити свій обдуманий вибір, усвідомлюючи неприпустимість байдужості або легковажності. Суспільний відчай ніколи не може оволодівати нами, нащадками славного козацького роду з високими гуманістичними традиціями, волелюбним духом предків, який до тепер жоден ворог не зміг знищити.

Вибори Президента і Парламенту не повинні бути джерелом напруги та протистояння в суспільстві. Настав час, коли ми зобов’язані вимагати невідкладного прийняття законів про імпічмент президента, про зняття недоторканості та відкликання депутатів, про вибори за відкритими списками.

Треба контролювати владу і плекати національну інтелектуальну еліту. Від влади необхідно вимагати забезпечення умов для розвитку економіки в екологічно безпечному середовищі та пріоритетного фінансування (без хабарництва і корупції) оборони, медицини, освіти і науки.

Дорогі співвітчизники! Україна – велика європейська демократична держава. Від кожного з нас залежить щоб так було вовіки віків.

 

 

 

Ректор                                                                  Юрій Туниця

Голова Вченої ради                                             Микола Адамовський

Голова Президії Конференції
трудового колективу                                             Володимир Голубець

 

17.04.2019 року

Звернення прийнято одностайно.

Last modified on Sunday, 05 May 2019 14:21

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper