Стартувала перша у цьому році програма професійного розвитку

5 лютого відділ професійного розвитку НЛТУ України розпочав загальну короткострокову програму підвищення кваліфікації “Лідерство в органах публічної влади”, яка розроблена для державних службовців категорії “Б”.

Програма професійного розвитку 1

 

Ректор НЛТУ України, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Загорський привітав учасників програми та подякував керівнику Головного управління державної казначейської служби України у Львівській області Петрові Могиляку за вибір програм, розроблених науковцями кафедри публічного управління та адміністрування НЛТУ України, та запропонував з метою консолідації зусиль укласти меморандум про співробітництво.

IMG 8385

На сьогодні Держказначейство України є не лише потужним фінансовим агентом держави, але й активним реформатором у бюджетній сфері на шляху до нашої євроінтеграції. Режим воєнного часу не спинив, а навпаки пришвидшив всі внутрішні процеси казначейських удосконалень. Зрозуміло, що такі амбітні завдання та обмежені терміни потребують виважених, але швидких рішень та справжніх лідерських якостей керівного складу органів державної влади, зокрема казначейських структур, де зосереджений фінансовий ресурс нашої держави – від коштів найменшої територіальної громади до державного бюджету.

Кадр резерв моно

Учасникам програми “Лідерство в органах публічної влади” запропоновано восьмиденний курс у дистанційному форматі. Навчання проводить автор програми, кандидат економічних наук, професор, керівник відділу професійного розвитку НЛТУ України, заслужений працівник освіти України, академік Академії економічних наук України Андрій Ліпенцев (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

Тематика занять: стратегічна роль лідерства та ефективного менеджменту у реформуванні державного управління в Україні; реалізація сучасних концепцій публічного врядування та розвиток лідерства у публічних службах країн ЕС; стратегічні пріоритети реформування публічної служби: в контексті “Стратегії реформування державного управління в Україні на період 2022-2025 років” та Плану відновлення України; ефективний менеджмент та лідерство в управлінні органами публічної влади; розвиток відповідального і трансформаційного лідерства в органах публічної влади: жіноче лідерство; сучасні моделі лідерства для змін в органах публічної влади: формування результативних команд та методи прийняття управлінських рішень у контексті викликів воєнного часу та пандемії COVID; лідерство в управлінні персоналом: нові HR технології; практичні аспекти розвитку сервісних та інноваційних характеристик лідерства і організаційної культури в органах публічної влади; організаційна поведінка та компетенції керівника: діловий етикет та протокол  в управлінні в органах публічної влади. Завершується курс підсумковим тестуванням та отриманням сертифіката.

LOGO Vk

 

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper