Започатковано співпрацю з дружньою Латвією

На запрошення ректора Національного лісотехнічного університету України, чл.-кор. НАН України, професора Володимира Загорського та за сприяння Надзвичайного і Повноважного посла України, радника з міжнародних питань заступниці Голови Верховної Ради України Олени Кондратюк, кандидата юридичних наук, екс-посла в Австралії, Туреччині, Азербайджанській та Латвійській республіках Олександра Міщенка з робочим візитом відвідали Університет представники дружньої Латвії.

photo 5341289529547542377 w

У складі делегації були: декан факультету лісознавства та природокористування Латвійського університету біонаук та технологій Лінардс Сісеніс, голова наглядової ради компанії “Latvijas Finieris” Ульдіс Бікіс, керівник відділу розвитку Акціонерного товариства “Державні ліси Латвії” Яніс Ґерцанс, голова ради лісової сертифікації Латвії  Маріс Ліопа.

image003 1image005 1

Мета візиту – обговорення спільних проєктів та підписання Меморандуму про співробітництво з Латвійським університетом біонаук та технологій.

image007 1image011 1

Основні напрями співпраці: створення можливостей для проведення стажування українських викладачів та студентів у Латвії; організація спільних наукових досліджень; проведення науково-комунікативних заходів. Також планується в межах укладеного Меморандуму виділення Корпорацією “Latvijas Finieris” окремих стипендій для кращих студентів НЛТУ України для різнотривалого навчання у Латвії з метою вивчення європейського досвіду і критеріїв у сфері лісового господарства.

image011 1image013 1

Під час урочистого підписання Меморандуму керівництво та колектив Університету подякували гостям з Латвії за принципову і незмінну позицію у підтримці України. Завершилася зустріч взаємними позитивно налаштованими сподіваннями на успішну реалізацію всього запланованого.

LOGO ck

Last modified on Thursday, 02 November 2023 19:14

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper