Компанія “Блюм України” завжди відкрита для студентів Лісотеху

17 жовтня 2023 студентам спеціальності 187 “Деревообробні та меблеві технології” Національного лісотехнічного університету України випала унікальна можливість відвідати підприємство “Blum”.

image2 blum

Компанія “Blum” – справжній лідер у світі виробництва меблевої фурнітури. Бренд “Blum inspirations” – це насамперед інновації у виробах, постійний розвиток, створення інноваційних ідей для вирішення різних завдань, які ставить суспільство.

Екскурсія, організована викладачами кафедри технології меблів та виробів з деревини НЛТУ України, нагадувала за формою навчальний процес і складалась із декількох частин. 

Перша частина відбулась у форматі знайомства з компанією, історією створення та ставленням до клієнта. Студенти активно включилися і в процесі було задано маса питань стосовно різних тем викладу.

Після завершення першої частини ми вирушили на екскурсію територією і першою зупинкою був склад. Тут нам продемонстрували існуючий процес прийому та відправки товару та організацію зберігання продукції.

Наступна зупинка – ШОУРУМ компанії “Blum”, в якому ми наочно ознайомились із  меблевою фурнітуро, що безпосередньо вмонтована у меблеві вироби.

І фінальною зупинкою  даного візиту став відділ продажу та маркетингу.

По завершенню екскурсії студентам провели невеличку вікторину, а найактивнішим її учасникам вручили сувенірну продукцію.

Загалом, вважаємо, що екскурсія була надзвичайно корисною та дякуємо організаторам та представникам компанії “Blum” за таку чудову можливість щодо набуття нових знань та вмінь.

Студентка групи ДТІ-43

Софія Свистун

Last modified on Thursday, 02 November 2023 19:12

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper