Ексклюзивна зустріч з випускником НЛТУ України

 

25 жовтня з ініціативи доцентки кафедри обліку і аудиту НЛТУ України Уляни Новак та підтримки колективу цієї кафедри у Національному лісотехнічному університеті України відбулася ексклюзивна зустріч студентів із Ігорем Дулиним – успішним бізнесменом, співорганізатором благодійних проєктів, коучем з молодіжного підприємництва та екоамбасадором. Відкрив захід директор Навчально-наукового інституту екологічної економіки і менеджменту НЛТУ України, доцент Микола Матвеєв.

 

dulin 1

dulin 2

Ігор Дулин є випускником НЛТУ України та зокрема кафедри обліку і аудиту, кандидатом економічних наук, доцентом, головою Громадської організації “Добро.Дій”, співзасновником бізнес-школи West Ukrainian Business School та мережі пекарень “Ваш Лаваш”, співорганізатором відомих на сьогодні проєктів “1000 автомобілів” та “Пташки Перемоги”, Екоамбасадором “Greening Of The Planet”.

 

dulin 3

dulin 4

 

Тематична зустріч “Волонтерство vs бізнес: як знайти баланс?” відбувалася динамічно та креативно, студенти отримали цінні поради та мотивуючі настанови для особистого зростання. Наталія Павловська, яка працює в команді Ігоря Дулина та є HR-директоркою мережі пекарень “Ваш Лаваш”, розповіла про секрети успішної співбесіди, які приховують менеджери з персоналу, та поради як отримати омріяну роботу.

dulin 5 

Основні меседжі:

  • у довгостроковій перспективі ефективні лише професіонали;

  • волонтерський проєкт має організаційну структуру подібну до бізнес-проєкту;

  • у волонтерстві не заробляєш грошей, але отримуєш нематеріальні цінності: контакти, зв’язки, друзі, соціальний капітал, корпоративну культуру.

 

dulin 6

 

Особливо цікаво було почути про унікальні лоти на аукціонах, такі як: кепка “Пташки Перемоги” з підписом Бориса Джонсона, марка Головнокомандувача Валерія Залужного з автографом, колонки з тубусів джавелінів, футболки з автографами асів української авіації та рятувальне коло з крейсера москва.

 

dulin 7

 

Адміністрація Університету, дирекція Навчально-наукового інституту екологічної економіки і менеджменту та колектив кафедри обліку і аудиту вдячні Ігорю Дулину за його відвертість і бажання ділитися знаннями та досвідом зі студентами.

 

LOGO ck

 

Last modified on Thursday, 26 October 2023 07:29

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper