Всеукраїнський щорічний архітектурно-дизайнерський конкурс «Інтер’єр Року»

033 грудня у КВЦ Парковий (м.Київ) відбувся Всеукраїнський щорічний архітектурно-дизайнерський конкурс «Інтер’єр Року». Цього року на розгляд журі було подано рекордну кількість робіт: всесвітньо відомі архітектори з Великобританії, Нідерландів та США обирали кращих з 1080 проектів інтер’єрів, об’єктів предметного та арт-дизайну.

В конкурсі з власними проектами взяли участь викладачі кафедри дизайну: Макар З., Купчик Р., Швець О.А. Протягом останніх років випускники кафедри активно представляють свої проекти, а цього року до фіналу конкурсу кваліфікаційний відбір пройшли роботи Населевця А., Варениці А., Каралюса В., Кравець М., Твердохліба Ю., Чопик Д. і Стеблівської Н.. В складі жюрі конкурсу предметного дизайну «Yellow» працювала випускниця кафедри дизайну Данута Кріль.

Під час роботи форуму майстер-класи проводили відомі українські дизайнери.

Голова журі Крістос Пассас (виконавчий директор Zaha Hadid Architects / Велика Британія) та член журі Хірокі Мацуура (MASA architects / Нідерланди) також провели майстер-клас та лекцію стосовно головних тенденцій сучасного дизайну, які стали кульмінаційними подіями цього заходу.

І хоча, на відміну від попереднього року, представники кафедри дизайну залишились без нагород, традиційна участь в такому заході дозволяє їм випробовувати свої творчі сили на високому рівні та бути на «передовій» сучасних напрямків та трендів в дизайні.

Ростислав Купчик

 

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper