Нагороджені обласними преміями до Дня студента!

з2 124 листопада  2021 року в стінах Львівського національного університету ім. Івана Франка відбулося нагородження лауреатів обласних премій серед студентів. 

Цього року лауреатами серед студентів-лісотехніків стали:

- Цундер Ольга, студентка 4 курсу спеціальності «Дизайн» премія Львівської обласної державної адміністрації та обласної ради;

- Зонгайм Юлія, студентка 3 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки», голова студентського самоврядування НЛТУ України премія Імені В’ячеслава Чорновола.

“На головному корпусі університету імені Івана Франка, який цьогоріч святкує 360 років, латиною написано «Освічені громадяни – окраса своєї батьківщини». Як і для кожної держави, Україні життєво важливо, щоб молодь бачила своє майбутнє саме тут, на Батьківщині. Перед українськими студентами сьогодні відкритий весь світ. І я бажаю їм використати всі можливості. У світі без кордонів можна здобути досвід та реалізувати себе у Нью-Йорку, Берліні, Токіо, в будь-якому куточку планети.  Але всі пам’ятаймо: амбітніший виклик і справжнє наше спільне досягнення – це побудувати успішну та квітучу державу саме тут, у себе вдома. Велика і процвітаюча Батьківщина - найвище завдання для кожного покоління. Це те, про що дбали наші батьки, і той єдиний найбільший спадок, який маємо передати нашим дітям і внукам. У цій місії нам бажаю найбільшого успіху!”, - наголосив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Премії присуджували за проєкти, дослідження, стартапи та статті, які мають значення для Львівщини, сприяють подальшому розвитку науки і суспільному прогресу. Загалом премії та почесні відзнаки отримали 212 студентів із різних закладів вищої освіти Львова.

«Нехай це буде одна з перших ваших нагород, які принесуть вам успіх. Якщо ви робите те, що любите, ви будете успішними, а якщо ви буде успішними, буде успішною держава. Якщо маєте ідеї, як ми можемо допомогти студентам реалізувати ті чи інші речі, чекаємо пропозиції», - наголосив директор департаменту освіти Олег Паска.

Last modified on Tuesday, 30 November 2021 11:44

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper