Живемо і працюємо задля перемоги

Самостійну державу може здобути 
собі український народ тільки 
власною боротьбою і трудом.
Степан Бандера

flag nltu24 лютого життя кожного з нас змінилося: в Україні війна!!! Навчальний процес у нашому університеті, як і в усій країні, призупинено. Але у таких надскладних умовах життя Національний лісотехнічний університет України продовжує не лише свою науково-педагогічну діяльність, а й активно укріпив волонтерські позиції: ніхто нікуди не втік, кожен залишається на своєму місці та робить усе можливе, для того, аби допомогти українським захисникам швидше ліквідувати агресора. Десятки викладачів і студентів записалися до територіальної оборони, перерахували кошти на підтримку Збройних сил України, працюють волонтерами, приймають біженців, надають їм матеріальну, духовну та психологічну підтримку.

У спорожнілих корпусах університету організовано цілодобове чергування, наші студенти та співробітники плетуть сітки, готують їжу для біженців та воїнів, беруть участь у вичищенні бомбосховищ, допомагають формувати та перевозити гуманітарну допомогу в центральні та східні населені пункти України, які найбільше страждають від військової агресії РФ. І найголовніше – зараз зрозуміло остаточно: атеїстів у Лісотехнічному нема, бо кожен із нас щоденно молиться за наших воїнів, за інших студентів, за мир, спокій та НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ, яка була, є і завжди буде єдиною, суверенною та незламною для ворогів! 

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

І ще одне : від 14.03 на базі Клубу практичної психології буде діяти група підтримки «Незламність духу» для усіх бажаючих. 

Зустрічі будуть проводитись щотижня в понеділок і четвер з 14.00 до 15.30

Посилання: https://meet.google.com/zki-rxtw-dpq?hs=179

Ведуча: доц. Шикула О.П.


З повагою Олександра Шикула
канд.філос.н, доцент кафедри філософії, соціології та культурології НЛТУ України

Кафедра філософії, соціології та культурології

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper