IMG 3710

IMG 3717

За високий рівень організації та проведення Міжнародної конференції “Сучасні виклики розвитку менеджменту та маркетингу в умовах євроінтеграції” до 150-річчя Національного лісотехнічного університету почесні грамоти НЛТУ України отримали: завідувачка кафедри менеджменту та маркетингу, доцентка Олена Максимець та заступниця завідувачки кафедри менеджменту та маркетингу, доцентка Евеліна Кульчицька.

IMG 3718

IMG 3727

Керівниця Народного дому НЛТУ України Катерина Білецька та завідувачка відділенням науково-технічної бібліотеки Валентина Новосад за дорученням командира 1-го окремого штурмового батальйону імені героя України Дмитра Коцюбайла “Да Вінчі” 67 ОМБр ДУК майора Юрія Капустяка вручили ректору Університету Володимиру Загорському Подяку Спільноті НЛТУ України за сприяння визвольній справі, за внесок у боротьбу українського народу проти злочинної російської агресії.

IMG 3737

IMG 3742

Відповідно до порядку денного на засіданні Вченої ради розглядалися питання:

Про результати V Всеукраїнського лісопромислового форуму доповідали директор ННІ деревообробних технологій і дизайну, професор Володимир Маєвський, а також голова Асоціації деревообробників та лісозаготівельників Львівщини Микола Когут.

Про науково-дослідну роботу в ННІ лісового і садово-паркового господарства поінформував директор ННІ лісового та садово-паркового господарства професор, професор Степан Миклуш.

Про зміни до Правил прийому на навчання до Національного лісотехнічного університету України в 2024 році доповіла відповідальний секретар Приймальної комісії Ніна Березовська.

Про нормативно-правові документи діяльності Університету, зокрема Положення про порядок відрахування, переривання навчання, поновлення і переведення осіб, які навчаються в Національному лісотехнічному університеті України, та надання їм академічної відпустки поінформував проректор з науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв’язків, доцент Микола Борис.

Про звітування докторантів за результатами перебування в докторантурі доповіли завідувач кафедри лісівництва, професор Григорій Криницький та завідувачка кафедри комп’ютерних наук, доцентка Ірина Борецька.

Про затвердження освітньо-професійних програм заслухали інформацію від  директора навчально-наукового інституту комп’ютерних та інформаційних технологій, доцента Ігоря Крошного.

Про призначення іменних стипендій та премій студентам у І семестрі 2024-2025 н.р. доповів керівник навчально-методичного відділу,  доцент Роман Салабай.

Про уточнення теми дисертаційної роботи аспіранта Шишки В.В. доповів директор ННІ лісового та садово-паркового господарства професор, професор Степан Миклуш.

Про рекомендацію до друку видань доповіли заступник головного редактора збірника наукових праць “Ефективність державного управління”, професор Андрій Ліпенцев та перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Олександр Сушинський.

На завершення засідання головуючий подякував присутнім за продуктивну роботу та прийняття ефективних рішень, з якими можна ознайомитися в ухвалах Вченої ради.

 

LOGO ck