Розпочав роботу конференції “Сучасні виклики розвитку менеджменту та маркетингу в умовах євроінтеграції” чл.-кор. НАН України, д.е.н., професор, ректор НЛТУ України Володимир Загорський, який акцентував увагу на важливості консолідації зусиль науковців та практиків. Під час проведення конференції відбувся круглий стіл на тему: “Викладання та навчання особливостей сталого розвитку для задоволення потреб і вимог секторів економіки” та пленарне засідання. З вітальним словом виступили: д.с-г.н., професор,  проректор з наукової роботи НЛТУ України Василь Лавний; к.е.н., доцент, директор Навчально-наукового інституту екологічної економіки і менеджменту НЛТУ України Микола Матвеєв, к.е.н., доцент, завідувач кафедри менеджменту та маркетингу НЛТУ України Олена Максимець, також запрошені гості.

Цікавими та актуальними були доповіді пленарного засідання конференції, обговорювалися питання про: розбудову миру в контексті ключових концепцій публічного управління; еколого-економічні засади забезпечення сталого ведення лісового господарства в Україні; новаторські підходи до розробки освітніх програм у період повоєнної відбудови; фундаментальну цінність університетських стратегій; екосиситемні послуги; системний підхід до удосконалення освітніх програм відповідно до цілей сталого розвитку.

Для ефективного напрацювання рекомендацій учасники науково-практичної конференції розподілилися працювати у секціях, а саме:

СЕКЦІЯ 1

ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТЕОРІЇ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА МАРКЕТИНГУ В КОНТЕКСТІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ

Модератори: к.е.н., доц. Микола Матвеєв
к.е.н., доц. Наталія Наливайко

СЕКЦІЯ 2

ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА ОСВІТИ В УМОВАХ ВІЙНИ І В ПОСТВОЄННИЙ ПЕРІОД

Модератори: д. держ. упр., професор Надія Калашник,
к.е.н., ст. викладач Олександр Чопик

СЕКЦІЯ 3

УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ СЕКТОРІВ ЕКОНОМІКИ НА ЗАСАДАХ СТАЛОГО РОЗВИТКУ

Модератори: к.е.н., доц. Іван Дідович
к.е.н., доц. Юрій Муравйов

СЕКЦІЯ 4

МАРКЕТИНГ, ФІНАНСИ, ЛОГІСТИКА ТА БІЗНЕС-КОМУНІКАЦІЇ В УМОВАХ ЦИФРОВІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ КРАЇНИ

Модератори: к.е.н., доц. Евеліна Кульчицька
ст. викладач Тетяна Вайданич

 

Детальніше у Програмі конференції.