Активна програма заходу розпочалася зі знайомства з Жешувською політехнікою ім. Ігнація Лукасевича на зустрічі учасників проєкту з проректором з інноваційного розвитку та звʼязків з громадськістю, професором Ярославом Сепом. Протягом тижня європейські та українські партнери проєкту презентували результати впровадження засад сталого розвитку в освітній процес і менеджмент університетів, ділилися власним досвідом щодо досягнення цілей сталого розвитку в університетах.

Команда Національного лісотехнічного університету України презентувала результати робочого пакету 2 (Олена Максимець – координатор WP2), зокрема аналіз опитування європейських та українських студентів, викладачів та експертів семи галузей економіки у сфері забезпечення сталого розвитку. Учасники взяли участь у «Workshop on teaching methods», під час якого ділилися практичними порадами використання інтерактивних методів викладання та навчання, особливостями організації якісного освітнього процесу на засадах студентоцентрованого підходу.

Відбулися круглі столи, обговорення, генерування нових ідей і пропозицій щодо формування структури трьох навчальних дисциплін «Strategic adaptive management for sustainable reconstruction and restoration», «Sustainable business models», «Sustainable pathways and risk management in times of crises», змісту курсів і можливості апробації зі студентами в рамках весняних шкіл, які заплановано організувати у 2025 році в європейських університетах Польщі, Чехії та Литви.

#TransLearnN

 

 

Олена Максимець, Надія Юрків, Галина Лесюк, Юлія Шведюк