Голова студентської ради Зонгайм Юлія на конгресі представила роботу студентської ради НЛТУ, розповіла про роботу студентського самоврядування, студентський актив, благодійні заходи та ініціативи. Завершила доповідь презентацією фото-звіту з благодійного стенд-апу, який відбувся 20 березня 2023 року в НЛТУ України, де студентам Лісотехніки вдалося зібрати 43 956 грн, за які вони закупили систему управління дронами та військове спорядження для випускників НЛТУ, які зараз воюють у складі ЗСУ. Треба зазначити, що в межах проєкту “Благодійний стенд-ап університетами України”, НЛТУ України зібрав найбільшу суму серед інших університетів.

 

[row id="Id_row" class="row_class"]
[col class="span6"]

IMG 6565

[/col]
[col class="span6"]

IMG 6591

[/col]
[/row]

ОСС НЛТУ України уже втретє долучився до конгресу українських, студентських лідерів та цього разу подав свою кандидатуру на вступ до повноправних членів ГО “Українська студентська ліга”, де повноправні члени ОСС та ГО спілки ОДНОГОЛОСНО проголосували за вступ НЛТУ до громадської організації.

[row id="Id_row" class="row_class"]
[col class="span6"]

32010

[/col]
[col class="span6"]

37633

[/col]
[/row]

Вітаємо студентську раду та усіх студентів НЛТУ України, радіємо успіхам та можливістю відігравати провідну роль в студентській спільноті України!

 

[row id="id_row" class="row_class"]
[col class="span10"][/col]
[col class="span2"]

LOGO ck

[/col]
[/row]