Започатковано програму інтелектуального та фізичного розвитку

У співпраці з Федерацією дзюдо у Львівській області в Національному лісотехнічному університеті України створено першу спеціальну програму інтелектуального та фізичного розвитку.

інтелектуальний і фізичний розвиток 1

Ректор Національного лісотехнічного університету України, чл-кор. НАН України, професор Володимир Загорський та голова Федерації дзюдо у Львівській області Сергій Дребот уклали договір про співпрацю та надання освітніх послуг.

IMG 0556

Ідейні напрацювання для створення даної спеціальної програми обговорювалися упродовж року робочою групою, яку очолював перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Олександр Сушинський. Відповідно до укладеного договору передбачається співпраця з надання таких освітніх послуг:

  • проведення курсів, консультацій, семінарів, тренінгів та практикумів; організація у позанавчальний час заходів за освітнім, науковим, технічним, туристичним, екологічним, спортивним та оздоровчим напрямами;
  • здійснення групових та індивідуальних занять з фізичної культури та спорту з використанням відповідної матеріально-технічної бази НЛТУ України.

LOGO Vk

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper