Члени команди НЛТУ України взяли участь у тренінг-курсі “Інтерактивний контент”

 

Науково-педагогічні працівники Національного лісотехнічного університету України нещодавно завершили унікальний тренінг-курс “Інтерактивний контент”, який був організований і реалізований відділом професійного розвитку спільно з тренерами з ННІ Комп’ютерних наук та інформаційних технологій НЛТУ України.

 

IMG 8908

 

Учасники тренінгу отримали теоретичні знання з основ сторітелінгу та поширення результатів творчих і наукових проектів, а також практичні навички створення сучасного інтерактивного контенту, який залучає аудиторію, покращує досвід сприйняття, покращує комунікацію, підвищує креативність і функціонує як реальний додаток. Доцільно зазначити, тренінг-курс спрямований на вивчення найкращого доступного і водночас найпопулярнішого безкоштовного програмного забезпечення для створення інтерактивного контенту “Lumi Education”, сервісів “Canva”, “H5P”, “EdPuzzle”, інтерактивних відео “YouTube” та “Google Earth Studio”.

Керівник відділу професійного розвитку, кандидат економічних наук, професор Андрій ЛІПЕНЦЕВ та тренери курсу – кандидатка економічних наук, доцентка кафедри інформаційних систем і комп’ютерного моделювання Уляна ПАВЛЮК і кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри інформаційних систем і комп’ютерного моделювання Олександр СТОРОЖУК привітали учасників тренінг-курсу із успішним завершення і вручили сертифікати, що свідчать про підвищення кваліфікації із володіння технологіями створення сучасного навчального інтерактивного контенту.

 

Курс розроблено у межах міжнародного проєкту НЛТУ України у співпраці із Університетом сталого розвитку м. Еберсвальде (Німеччина) “Joint teaching and learning for empowerment and resilience of Ukrainian academia”. Для науково-педагогічних працівників НЛТУ України тренінг-курс адаптовано українською мовою та представлено як продовження попередніх курсів із цифрової грамотності “Технології дистанційного навчання...” (ознайомитися із наповненням, технологіями та відгуками учасників можна за посиланням: https://ic.nltu.edu.ua)

 

LOGO Vk

Last modified on Понеділок, 11 березня 2024 14:44

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper