Оголошують конкурс на здобуття стипендій для навчання/ проведення досліджень в Університеті Вальядоліду

 

ICM UVa
erasmus
log NLTU

 

ОГОЛОШЕННЯ

 

До уваги студентів та аспірантів НЛТУ України

 

Національний лісотехнічний університет України і
Університет Вальядоліду (Іспанія)
оголошують конкурс
на здобуття стипендій для навчання/ проведення досліджень
в Університеті Вальядоліду  
за програмою Євросоюзу Еразмус+  (напрям КА131, КА171)
 (http://erasmusplus.org.ua/erasmus/ka1-navchalna-mobilnist/indyvidualni-hranty/kredytna-mobilnist.html)

 

Конкурс оголошується на здобуття 24 стипендій для студентів з українських університетів-партнерів Університету Вальядоліду. Форма академічної мобільності – навчання/проведення досліджень.

Університети-партнери: Національний лісотехнічний університет України, Чернігівський національний технологічний університет, Харківський національний університет радіоелектроніки, Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Київський національний університет ім. Тараса Шевченка.

Мобільність фінансується за рахунок програми Євросоюзу Еразмус+ у такому розмірі:

  • грант для студентів/аспірантів: 1100 євро / місяць (5 місяців).
  • витрати на подорож: квиток з НЛТУ України до Університету Вальядоліду та зворотній квиток – 360 євро.
  • витрати на страхування покриваються Університетом Вальядоліду.

Період реалізації мобільності – осінній семестр 2023-2024 н.р. Тривалість мобільності – 3-5 місяців.

Програми навчання, відкриті для студентів НЛТУ України, в Університеті Вальядоліду в осінньому семестрі:

  • Міжнародний семестр для студентів-бакалаврів у галузі телекомунікаційної інженерії (галузь знань відповідно до ISCED 0610-інформаційно-комунікаційні технології )

Мова навчання – англійська, семестр – осінній.

Ознайомитись з програмою навчання в Університеті Вальядоліду можна за посиланням: International Semester Programme in Telecommunications Engineering.

До участі в конкурсі допускаються студенти НЛТУ України 2-3-го курсу денної форми, які навчаються за такими спеціальностями: “Прикладна механіка”, “Інформаційні системи та технології”, “Комп'ютерні науки”.

  • Міжнародний семестр для студентів-магістрів у галузі лісового господарства в Університеті Вальядоліду

Мова навчання – англійська, семестр – осінній.

Ознайомитись з програмою навчання в Університеті Вальядоліду можна за посиланням: Forest Management based on Data Science

До участі в конкурсі допускаються випускники НЛТУ України, які будуть вступати до НЛТУ України в 2023 році на освітній ступінь магістра за спеціальностями “Лісове господарство” та “Садово-паркове господарство” (денна форма навчання).

 

Пропозиції, відкриті для аспірантів НЛТУ України: проведення досліджень тривалістю 3-5 місяців у галузях знань відповідно до ISCED:

031 – Social and behavioural sciences

04  – Business, administration and law

0610 – Information and Communication Technologies (ICTs)

0722 – Materials (wood)

  • – Forestry

До участі в конкурсі допускаються аспіранти НЛТУ України, які навчаються за відповідними галузями знань, крім аспірантів останнього року навчання (статус аспіранта НЛТУ України повинен зберігатися впродовж всього періоду проведення досліджень в Університеті Вальядоліду).

 

Заявка подається через онлайн-платформу Університету Вальядоліду в режимі он-лайн. Всі документи подаються англійською або іспанською мовами.

Керівництво щодо подання заявки: https://uvamobplus2.uva.es/publico/download/1/en/Convocatoria_Ucrania_Firmada_EN.pdf

Процес створення заявки починається з реєстрації:

https://uvamobplus2.uva.es/publico/apply

 

Для подачі заявки необхідно підготувати наступні документи:

Отримати довідки з дирекцій ННІ можна шляхом надсилання запитів на електронні адреси:

для студентів ІЕЕМ – проф. Соловій І.П. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

для студентів ІЛСПГ – доц. Гаврилюк С.А.  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

для студентів ІМАКІТ– дирекція ІМАКІТ Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

для студентів ІДКТД – дирекція ІДКТД Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  • Довідка про знання іноземних мов: сертифікат незалежного оцінювання рівня володіння іноземною мовою, сертифікат про завершення курсів іноземних мов, або сертифікат про рівень володіння іноземною мовою, виданий кафедрою іноземних мов НЛТУ України у рамках раніше проведених конкурсів.
  • Дослідницька пропозиція (для аспірантів, 1-2 стор.), що містить опис наукових інтересів, мету та завдання дисертаційного дослідження, дослідницькі питання, методологію, очікуваний план роботи в Університеті Вальядоліду.
  • Підписана пропозиція щодо мобільності (для студентів). Форма документу завантажується через он-лайн систему Університету Вальядоліду.  Студентам для заповнення потрібно вказати заплановану відповідність перезарахування дисциплін з програми навчання Університету Вальядоліду в НЛТУ України за обраний семестр мобільності (20-30 кредитів ЄКТС). При заповненні пропозиції щодо мобільності студентам консультуватись з координаторами академічної мобільності у навчально-наукових інститутах.
  • Документ, що підтверджує несприятливі фінансові або соціальні умови (для осіб з несприятливими фінансовими або соціальними умовами – за наявності).
  • Декларація про дотримання податкових та національних страхових зобов'язань щодо грантів (повинна бути підписана заявником, документ генерується через портал мобільності).

Усі вказані вище документи повинні бути завантажені претендентами на порталі мобільності до 16 липня 2023 р.

  • Номінаційний лист. Буде виданий Конкурсною комісією НЛТУ України за результатами проходження співбесіди 17-18 липня 2023 р. Усім претендентам, які створили заявку на порталі мобільності і завантажили документи, прийде на емейл запрошення на співбесіду.

Після надання всієї інформації та завантаження документів буде сформована розписка, яка повинна бути підписана та завантажена на портал мобільності для завершення процесу подання заявки.

Дедлайн завантаження всіх документів (включно з номінаційним листом) на порталі мобільності ‒ 20 липня 2023 р.

З питаннями щодо участі в конкурсі звертатися до відділу міжнародних зв’язків НЛТУ України, Лесюк Галина Миколаївна Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

  1. Засідання конкурсної комісії НЛТУ України з розгляду поданих документів. Проведення співбесід (17-18 липня 2023р.). Складання протоколу засідання із загальним рейтингом всіх претендентів, видача номінаційних листів.

Оцінювання претендентів відбуватиметься НЛТУ України та Університетом Вальядоліду за критеріями:

  • Академічна успішність (вага критерію 60%)
  • Мотивація (вага критерію 20%)
  • Доречність пропозиції щодо мобільності (вага критерію 20%)
  1. Завантаження всіх документів (включно з номінаційним листом) на порталі мобільності претендентами в особистих кабінетах ‒ 20 липня 2023 р.
  2. Прийняття рішення приймаючим університетом.
  3. Оприлюднення відділом міжнародних зв’язків результатів відбору на сайті НЛТУ України та інформування учасників конкурсу.
  4. Погодження та підписання тристоронньої угоди про навчання.
  5. Оформлення закордонного відрядження згідно «Положенням про порядок реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу Державного вищого навчального закладу «Національний лісотехнічний університет України».

Ознайомитися з відгуками студентів та викладачів, які реалізували право на академічну мобільність в Університеті Вальядоліду за попередніми конкурсними відборами можна за посиланнями:  1, 2, 3, 4.

 

Додатки:

  1. ПОЛОЖЕННЯ  про порядок реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу ДВНЗ "НЛТУ України"


Відділ міжнародних зв’язків

Last modified on Середа, 12 липня 2023 11:49

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper