НЛТУ України співорганізатор форуму «Нова  українська школа в умовах сучасності»

IMG 005520 лютого 2020 р.  Громадська організація  Інформаційний центр «Ініціатива» за підтримки  Національного лісотехнічного університету України організували проведення  соціально-освітнього форуму  «Нова українська школа  в умовах сучасності». Форум присвячувався  Інклюзивному навчанню дітей з особливими освітніми потребами. Метою заходу було об’єднання ресурсів  кожного учасника освітнього процесу та спрямування їх на розвиток доступної освіти в Україні.

Спікерами форуму виступали польські та українські експерти, директори шкіл, вчителі, асистенти, психологи та батьки. До заходу були запрошені представники Міністерства освіти і науки України, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської міської ради та представники української греко-католицької церкви.

Відкриття форуму розпочалося із  благословення  о.Павла Цвьоха та привітального листа від заступника міністра освіти і науки України Любомири Мандзій. Перед освітянами  виступив заступник директора департаменту освіти Львівської обласної державної адміністрації, випускник НЛТУ України, Ігор Гайдук.

Привітальне слово від нашого університету виголосив перший проектор з науково-педагогічної роботи Адамовський М.Г. У своєму виступі Микола Григорович наголосив на важливості та актуальності тематики форуму, а також на потребі плідної співпраці нової української школи та університету.

Під час форуму проводилися психологічні тренінги із провідними спеціалістами в галузі інклюзії.

Учасники заходу подякували Національному лісотехнічному університету України в особі ректора, академіка Туниці Юрія Юрійовича за можливість проведення форуму.

 
Завідувач кафедра історії України, політології та права
к-т іст. наук,  
доц. Шептицька Л.Б.
Last modified on Tuesday, 25 February 2020 11:00

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

Address

  103, Gen. Chuprynky St., Lviv, 79057
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Support

Communications Center

site@nltu.edu.ua

JoomShaper