Старт навчального курсу "Green Project Development and Management" (GPDM)

02head02У середу 20 жовтня в нашому університеті відбулася Kickoff-зустріч у рамках старту спільного навчального курсу НЛТУ України та Університету сталого розвитку Еберсвальде (Hochschule für nachhaltige Entwicklung Eberswalde (HNEE) "Green Project Development and Management" (GPDM).

Слухачами та учасниками курсу, який читається англійською мовою є молоді  науково-педагогічні працівники, а також аспіранти й студенти магістратури університетів-партнерів – Університету сталого розвитку Еберсвальде та Національного лісотехнічного університету України.

01Концептуалізація та впровадження міжвузівської навчальної дисципліни «GDPM» стала ключовим елементом досягнення мети міжнародного проекту НЛТУ України та HNEE Joint Digital Future (JDF) (Спільне цифрове майбутнє) - українсько-німецького партнерства з цифровим навчанням та викладанням, що фінансується Німецькою службою академічних обмінів (DAAD).

03Під час першої онлайн зустрічі керівник проекту JDF від НЛТУ України проф. Василь Лавний,  лектори курсу (проф. Орест Кійко, проф. Ігор Соловій) та координатор проекту від HNEE Ангела Діхте презентували програму та графік навчання. 18 представників нашого університету мали змогу познайомитися із німецькими колегами та поділитися власними планами й очікуваннями щодо участі в проекті.

05Формат навчального курсу передбачає електронне навчання із поєднанням асинхронних та синхронних елементів, у тому числі виконання учасниками із обох країн практичних завдань та підготовку проектних заявок на наукові гранти у змішаних україно-німецьких групах. Попереду на слухачів курсу очікують напружені 18 тижнів активного навчання, які сприятимуть інтеграції високоякісних методів та стандартів дистанційного навчання та викладання, а також посиленню міжнародної співпраці між університетами-партнерами.

Уляна Павлюк, Олексій Сінкевич

Last modified on П'ятниця, 29 жовтня 2021 16:01

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper