Відбулося розширене засідання Вченої ради НЛТУ України

Ректор Національного лісотехнічного університету України, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Загорський 19 травня 2023 року провів розширене засідання Вченої ради, яке відбулося напередодні Дня науки в Україні.

IMG 9376

На запрошення ректора університету Володимира Загорського особливим гостем засідання став голова Західного наукового центру Національної академії наук України, академік НАН України, професор Зіновій Назарчук.

Відповідно до порядку денного засідання присутні розглядали питання та приймали важливі рішення для ефективної діяльності НЛТУ України, які оприлюднюються в ухвалах Вченої ради. Окрім робочих питань Вченої ради, вручали атестати вчених звань, подяки та грамоти.

IMG 9576

Грамоти Західного наукового центру НАН України та МОН України за вагомі досягнення в науковій і науково-організаційній роботі, високий професіоналізм отримали: доктор технічних наук, професор, академік Лісівничої академії наук України, академік Міжнародної академії науки про деревину Павло Бехта; доктор сільськогосподарських наук, професор, член президії та академік Лісівничої академії наук Василь Лавний.

IMG 9456
IMG 9463

Атестати вченого звання доцента отримали: доцентка кафедри менеджменту та маркетингу Надія Юрків; доцентка кафедри технологій деревинних композиційних матеріалів, целюлози та паперу Олеся Бринь.

 IMG 9466           

Подяку за пропагування гуманістичних цінностей, громадську активність, національно-патріотичне виховання студентської молоді як індикатора побудови цілісної виховної стратегії та фактору національної безпеки України отримала професорка кафедри філософії, соціології та культурології Оксана Гриджук.

IMG 9491

Грамоти за активну участь у заходах до Дня пам’яті Юрія Руфа та Всеукраїнському форумі військових письменників отримали студенти: Владислава Штефанко, Діана Домбровська, Петро Бабич.

IMG 9518

Голова Західного наукового центру Національної академії наук України, академік НАН України, професор Зіновій Назарчук виступив перед присутніми з доповіддю про наукові відкриття та окреслив можливі напрями для партнерства.

IMG 9557
IMG 9566

На завершення засідання ректор Національного лісотехнічного університету України та голова Західного наукового центру НАН України підписали меморандум про співробітництво з метою спільного розвитку наукового, освітнього та інноваційного потенціалу.

 

Last modified on Вівторок, 23 травня 2023 06:55

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper