Національний лісотехнічний університет України учасник Всеукраїнського проєкту “Україна. Науковці й освітяни: незламні у війні”

 

IMG 8958

 

З часу запровадження 24 лютого 2022 р. Указом Президента України режиму воєнного стану колектив Національного лісотехнічного університету України забезпечує не лише надання якісних освітніх послуг, але й долучається у різний спосіб до добрих справ, захищаючи рідну землю на фронті чи надає іншу допомогу, долаючи всі труднощі на шляху до перемоги. Особлива вдячність науково-педагогічним працівникам, які боронять державу на передовій, за їх силу духу, за незламність, адже вони – це ті люди, яким не притаманно тримати в руках автомат, їх зброя – знання, однак патріотизм і бажання жити у вільній країні змінили їх професійну діяльність. Доброчинні внески працівників спрямовано для допомоги військовим, які проходять лікування та реабілітацію, ми закупили надважливе медичне обладнання для “Клініки серця та магістральних судин” Військово-медичного клінічного центру Західного регіону та КНП ЛОР “Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих ім. Ю. Липи”, де рятують життя поранених бійців. Багато лісотехніків при першій ж можливості долучилися до великої команди волонтерів, присвячують себе добрим справам, рятуючи і допомагаючи іншим, підтримують тих, хто зараз відстоює нашу свободу і територіальну цілісність чи опинився в числі внутрішньо переміщених осіб.

Таку активну позицію колектив нашого університету проявив і під час Всеукраїнського проєкту “Україна. Науковці й освітяни: незламні у війні” та отримав від освітянського керівництва держави диплом за вагомий внесок в освітню, волонтерську, громадську діяльність, активний спротив агресії та вірність українській ідеї.

 

IMG 8954файл(pdf)

 

Приємно, що в Національному лісотехнічному університеті України є чимало таких небайдужих і відданих своїй державі громадян, кожен з них заслуговує на окрему подяку і низький уклін!

У єдності – сила! Разом до перемоги!

 

IMG 8967

 

 

Last modified on Четвер, 18 травня 2023 08:21

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper