Відбулося чергове засідання Вченої ради НЛТУ України

Ректор Національного лісотехнічного університету України, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Загорський 25 квітня 2023 року провів чергове засідання Вченої ради, на якому присутні приймали важливі рішення для ефективної діяльності Університету.

IMG 8289

Відповідно до порядку денного засідання розглядали питання про:

  1. Присвоєння вченого звання професора кандидатурі доктора технічних наук Руслана Козака. З даного питання доповідав директор ННІ ДКТД, професор Володимир Маєвський. Для проведення таємного голосування обрано лічильну комісію у складі трьох осіб: професора Іона Дубовіча, доцента Бориса Бакая, доцентки Олександри Ванівської.
  2. Правила прийому на навчання до Національного лісотехнічного університету України в 2023 році та додатки до них. Доповідала відповідальний секретар Приймальної комісії, Ніна Березовська. Вчена рада Університету затвердила Правила прийому до Національного лісотехнічного університету України в 2023 році (з додатками до них) відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 15 березня 2023 року № 276, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28 березня 2023 року за № 519/39575.
  3. Реалізацію Університетом системи забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти (системи внутрішнього забезпечення якості). Доповідач – проректор з науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв’язків, доцент Микола Борис.
  4. Освітні програми та навчальні плани підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальностями Університету на 2023/2024 навчальний рік. Із даного питання доповідали директори навчально-наукових інститутів НЛТУ України.
  5. Показники критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження Університетом господарської діяльності у сфері вищої освіти. З даного питання доповідав проректор з науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв’язків, доцент Микола Борис.
  6. Нормативно-правові документи діяльності Університету, зокрема: Положення про Науково-методичну раду НЛТУ України; Положення про розроблення силабусів навчальних дисциплін у НЛТУ України; Положення про систему забезпечення Національним лісотехнічним університетом України якості освітньої діяльності та якості вищої освіти (систему внутрішнього забезпечення якості); Положення про репозитарій НЛТУ України; Положення про Оздоровчо-спортивний табір “Лісотехнік” НЛТУ України.
  7. Рекомендацію до друку рукописів підручників, навчальних посібників, монографій та збірників наукових праць. Доповідав керівник Редакційно-видавничого центру НЛТУ України Віталій Гураков.

На завершення засідання голова Вченої ради НЛТУ України Володимир Загорський подякував присутнім за активне обговорення та прийняття вагомих рішень, які оприлюднюються в ухвалах.

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper