Випускники Університету – наші надійні партнери

Ректор Національного лісотехнічного університету України, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Загорський та голова Громадської організації “Добро.Дій”, доцент Ігор Дулин 14 березня 2023 року підписали Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво.

IMG 5949

IMG 5946 1

Метою Меморандуму є налагодження взаємовідносин для впровадження загальнодержавної екологічної ініціативи по висадженню дерев та іншого співробітництва у сфері охорони навколишнього природного середовища.

Ініціатором підписання угоди виступив голова профспілкової організації студентів та аспірантів Університету Богдан Кисіль, який вже неодноразово брав участь разом зі студентами у заходах з висадки дерев та охорони довкілля.

Відповідно до положень Меморандуму НЛТУ України та ГО “Добро.Дій” реалізовуватимуть проєкти для відновлення і поліпшення стану навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів, вивчення проблем екології та зелених насаджень, а також формування позитивного іміджу України через соціально-екологічну відповідальність кожного громадянина.

Доцільно зазначити, що успішний бізнесмен, спортсмен та коуч, співзасновник бізнес-школи West Ukrainian Business School та мережі пекарень Ігор Дулин – випускник Національного лісотехнічного університету України, який зумів перетворити свої захоплення у великі і потужні бізнес-проєкти, одним з яких є висаджування українських лісів та збереження екологічно безпечного природного середовища.

Натхненні новими ідеями, працюємо для реалізації спільних задумів!

IMG 5843

Last modified on Вівторок, 14 березня 2023 19:07

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper