Співпрацю скріплено меморандумом

8 березня 2023 року ректор Національного лісотехнічного університету України, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Загорський та генеральний директор КНП ЛОР “Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих ім. Ю. Липи” Максим Прикупенко підписали меморандум про співробітництво з метою вирішення актуальних питань інноваційного розвитку охорони здоров’я та медицини Львівської територіальної громади. 

IMG 5830

Відповідно до положень Меморандуму передбачається консолідація зусиль, спрямованих на спільну діяльність у підготовці концепцій, програм і планів розвитку охорони здоров’я та медицини територіальної громади, організація професійного навчання працівників Госпіталю через підготовку, перепідготовку, спеціалізацію та підвищення кваліфікації у сфері публічного управління та адміністрування, а також реалізація спільних проєктів, проведення тренінгів, конференцій з питань громадського здоров’я. 

Ідейні напрацювання, які неодноразово обговорювалися керівниками установ, скріплено підписанням офіційного документу, а отже, спільні зусилля сприятимуть покращенню ментального здоров’я громадян сьогодні і в майбутньому. До підписання Меморандуму долучилися також керівник юридичного відділу НЛТУ України Наталія Гординська та керівник Центру професійного розвитку Університету, доцент Андрій Ліпенцев

IMG 5828

Треба зазначити, що з початком повномасштабного вторгнення рф на територію України колектив Університету займається доброчинними внесками для допомоги військовим, які проходять лікування та реабілітацію. Саме такими зусиллями надійшла благодійна допомога і для пацієнтів КНП ЛОР “Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих ім. Ю. Липи”, за цей вагомий вклад ректор особисто та кожен працівник Національного лісотехнічного університету України отримали ноту подяки від керівництва лікувального закладу.

лист подяка

 Нині важлива допомога кожного, разом до перемоги!  IMG 5843

Last modified on П'ятниця, 10 березня 2023 08:08

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper