У бою на Донеччині загинув випускник Лісотехніки Юрій МІЗУНСЬКИЙ

 mizunskiy

Фото – Солонківська територіальна громада

Під час виконання бойового завдання 28 листопада 2022 року біля Бахмута на Донеччині загинув 23-річний боєць 125 бригади Територіальної оборони, випускник Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Національного лісотехнічного університету України Юрій МІЗУНСЬКИЙ.

Юрій Миколайович МІЗУНСЬКИЙ народився у Львові 29 квітня 1999 року.

Навчався у середній загальноосвітній школі № 96 МЖК-1 м. Львова на Сихові.

У 2021 році Юрій успішно закінчив навчання в Національному лісотехнічному університеті України за спеціальністю “Лісове господарство”, здобувши освітній ступінь магістра з лісового господарства.

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну 24 лютого 2022 року Юрій добровольцем вступив до лав територіальної оборони.

У загиблого Героя залишилися мама Софія, батько Микола та старший брат Василь з сім’єю.

У повідомленні Солонківської територіальної громади вказано: “Не можливо стримати сліз, такий молодий, красивий, волелюбний, ще жити і радіти… але задля нашого спокою і безпеки, заради Батьківщини віддав своє життя. Розділяємо всією громадою із рідними цей великий і невимовний біль втрати, уклінно дякуємо батькам, що виховали такого захисника, Героя. Ми ніколи не забудемо подвигу Юрія, вічна слава і пам‘ять воїну.

А рідний брат Василь написав: Додому повертається наш Герой, мій брат Юрій Мізунський. Він боронив Україну, щоб ми жили на вільній землі, а 28 листопада відійшов берегти наш спокій на інший фронт – на небо.

Ми тебе дуже любимо і памятаємо. Ти був дуже сміливий. Ти міг залишитися, але пішов у перший же день добровольцем. Хоч ти був молодшим за мене на 11 років, але я на тебе рівнявся.

Тебе любили всі, бо ти був розумний, добрий, завжди відкликався на допомогу.

Ми бачилися з тобою тиждень тому, ти приїхав всього на п’ять днів після контузії, і вернувся назад, бо не міг кинути своїх побратимів. Коли ми тебе запитали, чи віриш ти в перемогу, ти сказав: Я не просто вірю, я її відчуваю.

Ти переміг! Ти залишився назавжди Героєм України, нашим Героєм! Любимо тебе!

У суботу, 3 грудня в с. Зубра поблизу Львова рідні, близькі та друзі прощатимуться із Юрієм МІЗУНСЬКИМ.

Колектив Національного лісотехнічного університету України висловлює глибоке співчуття батькам та братові Василю з приводу тяжкої втрати – смерті сина і брата.

В серцях тих, хто знав Юрія МІЗУНСЬКОГО, залишиться світла пам’ять про цю добру, щиру, розумну і життєрадісну ЛЮДИНУ, вірного сина України, який загинув смертю ГЕРОЯ, до останнього подиху захищаючи нашу рідну українську землю.

Він назавжди залишиться гордістю нашого університету, гідним прикладом для наслідування майбутніми поколіннями студентів.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper