Робоча зустріч у межах Всеукраїнського освітнього форуму «Нові виміри безпеки: виклики та рішення»

1668696121 299a8756У межах Всеукраїнського освітнього форуму «Нові виміри безпеки: виклики та рішення» 17 листопада 2022 року у Західноукраїнському національному університеті відбулася робоча зустріч Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета, генерального директора директорату фахової передвищої, вищої освіти Міністерства освіти і науки України Олега Шарова, генерального директора директорату європейської інтеграції, бюджетування та узгодження політик Міністерства освіти і науки України Олександра Пижова з ректорами закладів вищої освіти та науковцями з різних куточків України. Ректор Національного лісотехнічного університету України, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Загорський теж активно долучився до заходу, на якому усі присутні мали змогу висловити свої думки та бачення щодо створення безпечного освітнього середовища в умовах війни, напрацювати основні цілі стратегії для забезпечення якісного інноваційного навчання в Україні.

Зустріч розпочалася з виконання Державного гімну України та вшанування полеглих героїв сучасності, серед яких є багато освітян та науковців. З вітальним словом звернувся до учасників форуму ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий: «Я радий вітати у нашому університеті науковців, професорів та керівників усіх закладів вищої освіти. Сьогодні ми разом працюємо, аби освіта України вдосконалювалася та розвивалася, а навчальний процес був безпечним та ефективним для нашої молоді. Виклики потребують відповідних рішень, тому ми аналізуємо, впроваджуємо та модернізуємо вищу освіту. Пам’ятаймо, що знання – зброя, тому демонструймо єдність та стійкість на благо майбутнього наших студентів!» (http://bit.ly/3hURBPW).

Також, користуючись гарною нагодою, ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий вручив нагороду – нагрудний знак “Почесний професор Університету” Володимиру Загорському за ефективну багаторічну співпрацю, активну освітянську і наукову позицію та плідні напрацювання. З приємністю вітаємо ректора Національного лісотехнічного університету України і бажаємо подальших успіхів у реалізації спільних проєктів у системі вищої освіти України.

IMG 2627

IMG 2628На завершення, окрім обговорення важливих питань форуму, було проведено акцію до Міжнародного дня студента – Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, міський голова Тернополя Сергій Надал, ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий разом зі студентами посадили гібіскус – дерево, що символізує стійкість та процвітання.

ВСЕ ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Автор фото - Західноукраїнський національний університет

Також про подію:
https://www.wunu.edu.ua/news/22823-vseukrayinskij-osvtnj-forum-nov-vimri-bezpeki-vikliki-ta-rshennja.html
http://bit.ly/3hURBPW

Last modified on П'ятниця, 18 листопада 2022 13:57

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper