Неординарне та креативне заняття для першокурсників

IMG 1082Цієї п’ятниці, 21 жовтня, студенти-першокурсники спеціальностей «Публічне управління та адміністрування» та «Облік і оподаткування» Національного лісотехнічного університету України відвідали головний осередок місцевого самоврядування – Львівську міську раду.

Ініціював та організував креативне заняття керівник Центру дистанційного навчання та післядипломної освіти, заступник завідувача кафедри публічного управління та адміністрування, доцент Андрій ЛІПЕНЦЕВ. Ідею неординарного заняття підтримали Ніна БЕРЕЗОВСЬКА (куратор групи ПУА-11) та Галина ГОВДА (куратор групи ОА-11). 

Заступник директора департаменту фінансової політики, в.о. директора департаменту фінансової політики  та депутат Львівської міської ради (до речі, випускниця магістерської програми публічного управління та адміністрування) Вікторія ДОВЖИК ознайомила майбутніх управлінців з структурою мерії, процесом прийняття рішень та повноваженнями депутатів, розповіла про місцевий бюджет та послуги, які надає мерія мешканцям Львова.

На завершення студенти стали учасниками ділової гри «Кінцевий бенефіціар», під час якої проявили себе активними та динамічними у прийнятті рішень.

Вдячні Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради за сприяння та гостинність, продуктивний та пізнавальний день!

Last modified on Понеділок, 24 жовтня 2022 07:17

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper