Відбулося чергове засідання Вченої ради

IMG 0508

Ректор Національного лісотехнічного університету України, член-кореспондент НАН України, професор Загорський Володимир Степанович 29 вересня 2022 року провів чергове засідання Вченої ради, на якому присутні обговорили важливі питання для забезпечення діяльності Університету.

Відповідно до порядку денного засідання першим розглянули питання про призначення першого проректора з науково-педагогічної роботи Університету – професора Сушинського Олександра Івановича, якому всі охочі мали можливість задати запитання, до обговорення також долучилися представники студентства, зокрема виступив голова профспілкового комітету студентів та аспірантів Кисіль Богдан Миколайович. Шляхом відкритого голосування, згідно зі Статутом НЛТУ України, за погодженням зі Студентською радою Університету, доктора наук з державного управління, професора Сушинського Олександра Івановича, призначено першим проректором з науково-педагогічної роботи Національного лісотехнічного університету України. Також Вчена рада, відповідно до всіх передбачених процедур, ухвалила призначення кандидата сільськогосподарських наук, доцента Данчука Олега Тадейовича директором Страдчівського навчально-виробничого лісокомбінату. Під час засідання ректор Університету поінформував присутніх про зміни у складі Вченої ради.

Проректор з адміністративно-господарської роботи Цинтилюк Юрій Ількович доповів про підготовку об’єктів Університету до експлуатації в осінньо-зимовий період, поінформував, що в умовах обмеженого фінансування все ж вдалося забезпечити низку необхідних заходів щодо стабільної роботи установи, зокрема це роботи, які виконуються згідно з вимогами ДСНС України, а також роботи із заміни аварійних ділянок та ремонту теплових мереж тощо. Члени Вченої ради погодилися, що в Університеті в межах фінансових можливостей вчасно проводяться організаційно-технічні заходи, спрямовані на підготовку матеріально-технічної бази до роботи та економного витрачання енергоносіїв, як це і передбачено директивними документами органів державної влади, зазначили, що адміністративно-господарська ділянка роботи суттєво покращилась завдяки постійній увазі та підтримці адміністрації та ректорату Університету, однак залишається низка невирішених питань.

Про успіхи вступної кампанії Університету поінформував Вчену раду перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Сушинський Олександр Іванович, присутні взяли інформацію до відома.

Проректор з науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв’язків, доцент Борис Микола Михайлович доповів присутнім про виконання ухвали Вченої ради Університету від 28 квітня 2022 року “Про вшанування пам’яті доцента кафедри технологій лісопиляння, столярних і дерев’яних будівельних виробів Дадака Юрія Романовича”. 

Також Вчена рада заслухала виступ докторантки кафедри лісівництва Оліферчук Вікторії Петрівни про результати перебування в докторантурі, доцільно зазначити, що на розширеному засіданні кафедри лісівництва прийняли рішення звіт Оліферчук Вікторії Петрівни за час перебування в докторантурі схвалити, докторантку атестувати. 

На засіданні приділили увагу  уточненню тем дисертаційних досліджень, поданих на здобуття освітніх ступенів доктора філософії та доктора наук. З цього питання доповідали: директор ННІ ІМАКІТ, професор Ребезнюк Ігор Тарасович та директор ННІ ЛСПГ, професор Миклуш Степан Іванович.

Наприкінці засідання Вчена рада рекомендувала до друку черговий випуск наукового періодичного видання збірника наукових праць “Ефективність державного управління”, доповідачем виступив заступник голови редколегії, доцент Ліпенцев Андрій Вікторович.

На завершення засідання члени Вченої ради висловили свої пропозиції щодо подальшої роботи колегіального органу управління Університету. 

Last modified on П'ятниця, 30 вересня 2022 11:07

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper