Звернення ректора до студентів та співробітників з нагоди Дня знань і початку нового навчального року

Дорогі колеги!

zahorsky cabinetЩиросердечно вітаю Вас з Днем знань та початком нового навчального року! Це хвилююче, всенародне свято, яке втілює у собі ідеали людяності, доброти, мудрості, цього року, на жаль, відбувається в умовах, коли наш народ героїчно протистоїть широкомасштабному вторгненню збройних сил російської федерації на територію України.

Зважаючи на те, що вступна кампанія ще продовжується, в цей урочистий День звертаюся також і до майбутніх наших першокурсників, які поповнять дружню родину Університету, який є визнаним осередком освіти і науки у європейській та світовій освітній спільноті.

За свою 148-річну історію Університет завжди був і залишається величним храмом знань, у якому зберігаються славні традиції і панують високі ідеали духовності, гуманізму, постійного пошуку істини, прагнення пізна­вати навколишній світ і робити життя на Землі досконалішим і гармонійним. Це підтверджується гаслом Університету: “AD NATURAM VIVERE DISCIMUS” – “Вчимося жити в гармонії з природою”.

Ми пишаємося своїми випускниками – видатними вченими, політичними та громадськими діячами, які зробили вагомий внесок у розвиток нашої Держави. Зичу, щоб і ви пишалися тим, що поповнили лісотехнічну родину і здобули право берегти, розвивати і примножувати академічні традиції Університету, які формувало багато поколінь його студентів, викладачів і вчених. Невдовзі й ваші здобутки доповнять скарбницю надбань Університету.

Бажаю, щоб скрізь і завжди Ви відчували радість і гордість за те, що є студентами Національного лісотехнічного університету України. Будьте патріотами України, готовими захищати суверенітет і територіальну цілісність нашої Держави, гідними послідовниками тих, хто уславив своїми досягненнями наш Університет і нашу Україну!

Висловлюю глибоку вдячність науково-педагогічним працівникам, науковцям та співробітникам Університету за відданість професії, за те, що, незважаючи на воєнний час, ви віддаєте всі свої сили, знання і любов студентам, самовіддано служите справі навчання й виховання молоді, що є основою зміцнення, розвитку і процвітання нашої Держави.

Новий навчальний рік обіцяє бути нелегким, але я переконаний, що колектив Університету здатен подолати глобальні виклики сьогодення і цей рік обов’язково стане для нас роком нових досягнень в освіті та науці.

Бажаю усім міцного здоров’я, нових творчих звершень, освітніх і наукових здобутків, які піднімуть авторитет Університету як в Україні, так і за її межами.

Миру, добра, успіхів та щастя вам і вашим родинам!
Перемоги українському народові!
Слава Україні! Героям слава!

                  З глибокою пошаною
                  ректор                                                                                                         Володимир ЗАГОРСЬКИЙ

Last modified on Вівторок, 13 вересня 2022 09:53

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper