Кулінарний майстер клас

5330076198866369908 12129 червня 2022 року юні та активні діти працівників Національного лісотехнічного університету України, а саме: Софійка, Сашко, Іринка, Мартуся та Матвійко зібрались разом на кулінарний майстер клас. Учасники виготовляли імбирно-медові пряники. Майстерно чаклувала разом з учасниками керівниця сектору роботи з іноземними студентами відділу міжнародних зв'язків університету Соломія-Ірина Салабай, яка займається випіканням кондитерських виробів як хобі вже декілька років, і маючи значний досвід у цій сфері, змогла ним поділитись.

Майстер клас включав всі етапи виготовлення пряників: від замішування тіста та до смакування тістечок. Всі етапи ми робили разом з учасниками, повністю включаючи їх в процес. В кожен пряник діти вкладали свою креативність та любов і зробили їх по особливому смачними та оригінальними. Етап декорування був надзвичайно цікавим та захопив навіть дорослих, які з задоволенням долучилися. 

Висловлюємо велику подяку Салабай Ірині Іванівні - старшій викладачці кафедри технологій деревинних композиційних матеріалів, целюлози та паперу за значний внесок у те, щоб майстер клас відбувся. Разом з нею, після завершення майстер класу ми також приготували пряники для наших захисників та передали їм.

Дякуємо за постійну підтримку ректору Національного лісотехнічного університету України - Загорському Володимиру Степановичу, проректору з науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв'язків - Борису Миколі Михайловичу та начальниці юридичного відділу - Гординській Наталії Богданівні, дякуємо за допомогу в організації приміщення для проведення майстер класу проректору з адміністративно-господарської роботи - Цинтилюку Юрію Ільковичу та директору їдальні - Юрчишину Богдану Ярославовичу, дякуємо за інформаційну підтримку працівниці юридичного відділу, адвокатесі - Шутяк Софії Володимирівні та кандидату сільськогосподарських наук, доценту кафедри ботаніки, деревинознавства та недеревних ресурсів лісу - Заячуку Василю Яремовичу та усім активним працівникам і учасникам майстер класу!

Авторки статті:  Соломія-Ірина Салабай, Ірина Богачук
Фото та відео: Ірина Богачук

Last modified on Четвер, 07 липня 2022 07:54

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper