Університет створює науковий парк

IMG 20220610 121401За дорученням проректора з наукової роботи Василя Лавного завідувачі кафедр і дирекції навчально-наукових інститутів університету подали свої пропозиції щодо можливого внеску в діяльність Наукового ЕкоТехноАгро Парку, засновником якого буде наш університет разом з іншими закладами вищої освіти України. Метою діяльності наукового парку є розвиток науково-технічної та інноваційної діяльності науково-педагогічних працівників університету, ефективне та раціональне використання наявного наукового потенціалу, матеріально-технічної бази університету для комерціалізації розробок та фінансова підтримка активних працівників університету.

10 червня 2022 р. в залі засідань Вченої ради НЛТУ України відбулася робоча зустріч щодо конкретних розробок і продукції, на які був би попит зі сторони бізнесу чи органів місцевої влади. Спочатку радник ректора Руслан Ковальчук виклав мету, завдання та напрями діяльності майбутнього наукового парку. Після цього доцент кафедри ландшафтної архітектури, садово-паркового господарства та урбоекології Оксана Олейнюк-Пухняк та докторантка кафедри лісівництва Вікторія Оліферчук представили свої пропозиції щодо діяльності в майбутньому науковому парку. Пізніше перспективи діяльності в науковому парку представили директор ННІ деревообробних та комп'ютерних технологій і дизайну проф. Володимир Маєвський та директор ННІ IMG 20220610 121335інженерної механіки, автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій проф. Ігор Ребезнюк. У дискусії та обміні думками взяли участь юристконсульт університету Софія Шутяк, завідувач кафедри лісопромислового виробництва та лісових доріг доцент Борис Бакай, директор Страдчівського навчально-виробничого лісокомбінату Михайло Свистак і доцент кафедри менеджменту та маркетингу Юлія Шведюк.

Бажаючих долучитися до роботи в науковому парку просимо звертатися з пропозиціями до проректора з наукової роботи Василя Лавного. Виконавцями або співвиконавцями проєктів наукового парку можуть бути не лише науково-педагогічні працівники, але й здобувачі вищої освіти, які залучаються до роботи на умовах сумісництва або на підставі строкових цивільно-правових договорів.

Центр веб-комунікацій НЛТУ України

Last modified on Субота, 11 червня 2022 15:29

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper