Щира подяка від військових та медиків колективу НЛТУ України

IMG 7864З перших днів військової агресії рф колектив Університету не залишається осторонь від проблем завданих ворогом, а долучається до добрих справ, захищаючи рідну землю на фронті чи надає іншу допомогу, бо особистий внесок кожного – наша перемога!

Одна з таких ініціатив – придбання для “Клініки серця та магістральних судин” Військово-медичного клінічного центру Західного регіону надважливого медичного обладнання, зокрема електрохірургічного апарату SURTRON 400HP та інших засобів на суму 624 580 грн, для порятунку поранених бійців, захисників, військових, – ГЕРОЇВ нашої держави. Завдяки такому обладнанню медики мають можливість лікувати, а пацієнти – одужувати і жити!

Ректор Університету, чл.-кор. НАН України, проф. Володимир ЗАГОРСЬКИЙ з приємністю передає, отримані на свою адресу, щирі слова вдячності від “Клініки серця та магістральних судин” Військово-медичного клінічного центру Західного регіону та БФ “Фундація підтримки медицини для військових та медиків” усім працівникам Університету, які підтримали цю ініціативу.

Небайдужість рятує життя!

Last modified on Четвер, 26 травня 2022 08:36

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper